Comunicat Ragazzi Slatina

slatinaDorim sa facem din acest comunicat , doar o simpla expunere de fapte , fara a cere anumite drepturi , fara a apela la cuvinte mari prin care sa ne explicam (motiva) actiunile.

In data de 18.07.2006 , echipa pe care am sustinut-o asiduu , asa cum am inteles in masura posibilitatilor inca de la infintare (anul 2002) , Oltul Slatina , si-a incetat oficial existenta in urma fuzionarii cu cealalta echipa locala cu care si-a disputat intaietatea in Seria 5 a diviziei C in sezonul 2005-2006 , Alro Slatina. Zvonul acestei posibile fuziuni , s-a perindat inca de la mijlocul sezonului competitional ; ideea cu greu digerata de noi ,dar care parea avantajoasa , in perspectiva crearii unei echipe cu adevarat capabila sa promoveze in esaloanele superioare. Totusi , conditia de baza a acestei actiuni , era ca Oltul Slatina sa integreze in organigrama celalat club si nu invers. Din cosiderente financiare (actionarul majoritar al noii echipe fiind Uzina de Aluminiu Slatina (Alro) ) , s-a ales ca echipa care ne-a reprezentat orasul (mai mult sau mai putin onorabil) , timp de 4 ani sa dispara in totalitate.
Astfel , motivul principal , pentru care am constituit grupul Ragazzi , sustinerea echipei locale OLTUL SLATINA , a disparut , obligandu-ne sa ne incetam activitatea pe o perioada de timp nedefinita. Vom lasa viitorul sa decida pentru noi , totusi am incercat sa-l fortam. Luni , 24.07.2006 , s-a inmanat o petitie primarului in care am cerut schimbarea situatiei , sau intr-o masura de compromis redenumirea echipei in Fc. Slatina , considerand ca actualul nume Alro , nu are nimic in comun cu ideea de echipa locala. Petitia a fost semnata de aproximativ 300 de persoane , din pacate fara nici un rezultat.
Astfel toti cei care ne-am numit “Ragazzi” impreuna cu alti sustinatori ai echipei ne vom reuni in spatele unui steag simplist ca idee , dar elocvent ca mesaj “Slatina” , alegand forma pasiva de manifestare , pastrandu-ne locul in peluza , fiind prezenti doar pentru oras atat in meciurile de acasa cat si in deplasare , nici decum pentru acest nume care nu ne reprezinta. Intr-o lume murdara , uneori suntem prea mici pentru a schimba ceva.
Impotriva fotbalului modern !

Ragazzi Slatina (2003)

Advertisements

Tags: , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: