Aminteste-ti ca esti HUNEDOREAN – campanie a suporterilor hunedoreni

campanie initiata de http://www.corvinulhunedoara.uv.ro

In ultimul timp patriotismul local a inceput sa decada, luand-o pe o panta descendenta la capatul careia se afla o prapastie fara cale de intoarcere. Hunedorenii si-au uitat mandria lor, ne mai punand mare pret pe ceea ce defapt ii reprezinta. Trebuie sa ne trezim pana nu este prea tarziu si sa inviem constiinta concetatenilor nostrii de sub furnale.

Si in ce ar trebui sa se manifesta acest patriotism local ? Cel mai bine in sport, in fotbal cu precadere in ceea ce priveste orasul de la poalele castelului. Daca acum cativa anii suporterii hunedoreni umpleau tribunele pana la refuz, isi riscau viata urcandu-se in plopi pentru a vedea alb-albastrii la lucru, acum totul a devenit pasiv. Daca intrebi un om pe strada cu ce echipa tine, acesta iti va raspunde: “Steaua”/ “Dinamo”/ “Rapid”, putini fiind cei care iti vor raspunde “CORVINUL”.

Acest lucru este adevarul, din pacate un adevar care doare tare, dar despre care noi vrem sa credem ca este un adevar MINCINOS, pe care il vom reusi sa-l facem uitat, insa avem nevoie si de ajutorul tau. Nu conteaza sexul ci conteaza sa te implici ! Daca vrei sa faci parte si tu din aceasta campanie, si sa ne ajuti sa le redobandim hunedorenilor mandria, dar nu doar din spatele tastaturii, INSCRIE-TE SI TU ACUM !

Advertisements

Tags: , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: