Ultraşii – ultimii eroi

       Trăim într-o lume tristă. O lume în care interesele personale ating nivele ale egoismului greu de conceput, în care falsitatea este promovată şi adevărate valori uitate. Lupta pentru ideluri a fost de mult abandonată, din comoditate, scârbă sau prostie.

                Într-o astfel de lume, unii înca mai încearcă să ridice capul şi să ia atitudine faţă de lucrurile din jurul lor. Este de neconceput pentru oamenii “normaliâ€? cum unii pot face sacrificii nu pentru binele personal ci în numele unui ideal. Ultraşii, cei din stadion şi cei din societate (dacă putem face o asemenea comparaÅ£ie), sunt adevăraÅ£ii eroi ai zilelor noastre. Nu rebeli, nu huligani, ci EROI.

                Stadionul este unul din puÅ£inele locuri ale societăţii noastre “democraticeâ€? în care oamenii se mai pot exprima liber. Aceasta libertate nu trebuie pierdută; pentru ea au luptat multe generaÅ£ii dinaintea noastră.

Nu contează că restricţiile vin din partea jandarmilor, guvernului sau din partea propriului club. Ele nu trebuie acceptate sub nici o forma, pentru că altfel vor duce la moartea acestui frumos fenomen, al suporterilor organizaţi. Este datoria noastră sfântă de a continua pe drumul pornit!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: