ULTRAS CRAIOVA SE MUTA IN PELUZA NORD

Înainte de orice explicaţie, trebuie să precizăm cine suntem noi. Grupul nostru a fost primul din peluză care a devenit sută la sută independent faţă de club şi faţă de oricine. Tot ceea ce am realizat a fost făcut din propriile fonduri. Încă de la înfiinţare, din 2004, ne-am remarcat prin calitatea şi nu cantitatea membrilor, prin mesajele inteligente şi prin lipsa unui lider.
De ce ne-am mutat în Peluza Nord, renunţând la cea care ne-a format ca oameni timp de mulÅ£i ani? Cum se întâmpla ceva rău la club, în sectoarele de sub tabelă se formau două sfere de influenţă, care îşi schimbau părerea în funcÅ£ie de situaÅ£ia echipei. Unii încercau să pornească un conflict pe care, apoi, să-l aplaneze, un fel de “hai să ne certăm ca să avem pentru ce ne împăcaâ€?. Am fost prinşi la mijloc de câteva ori, deşi nu ne-am lăsat influenÅ£aÅ£i de nimeni. Părerea noastră a coincis cu cea a unuia dintre grupurile de interese, fiind catalogaÅ£i ca apropiaÅ£i ai respectivului grup. După partida cu Unirea Urziceni, când am suportat abuzuri incredibile din partea oficialilor clubului, a jandarmilor şi a LPF, am hotărât să părăsim peluza în care am crescut, pentru a evita o nouă alegere între cele două părÅ£i.
MenÅ£ionăm că nu vrem să mutăm toate brigăzile din Peluza Sud în Peluza Nord. Cine doreşte să ni se alăture este binevenit, dar să fie total independent de cei din cauza cărora ne-am părăsit “casaâ€?.

Advertisements

Tags:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: