Miting de protest la UTA

Comunicat Suporter Club UTA

Galerie UTAIn aceste momente, cand UTA, clubul fanion al Aradului, este abandonat de investitori si parasit de autoritatile locale, consideram ca a venit clipa in care noi toti cei ce iubim UTA, sa luam atitudine fata de acest asasinat. Daca esti suporter al “Batranei Doamne” sau doar un simplu aradean care isi iubeste orasul, nu vei sta deoparte si nu vei privi impasibil moartea unei legende.
Asadar Asociaţia Suporter Club UTA anunta organizarea unui mars, ca forma de protest fata de situatia actuala de la clubul UTA. Acesta va avea loc sambata, 17 noiembrie , incepand cu ora 11:00. Se va porni de la stadionul Francisc Neumann (UTA), pe traseul UTA-Gara-Podgoria-Platoul din fata Palatului Administrativ.
Lansam pe aceasta cale un apel catre toti suporterii UTA-ei, sa ni se alature pentru a lua pozitie impotriva celor responsabili de criza in care se afla echipa fanion a orasului nostru. Acum este momentul sa luam atitudine, sa demonstram ca UTA nu merita sa se stinga in felul acesta, din cauza unor oameni care ne calca in picioare mandria.
Nu lasa UTA sa moara!

Advertisements

Tags: , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: