Dezinformări, scandaluri şi femei, presa română este de doi lei

titlu libertatea

După ce o săptămână întreagă a găsit un subiect de presă inventat (rivalitatea extremă dintre “galeriile”celor două echipe) a venit weekendul, când cele mai bune “ştiri” sunt inventate.

După ce decât 300 de suporteri români au avut curajul să vină în Sofia, agitaţi de jurnalele noastre de sport, acum toată presa le sare în cap pentru:

– faptul că nişte ziarişti de la un post de televiziune, după ce au fost rugaţi politicos în mode repetat să nu mai filmeze pe suporterii, au continuat şi s-au ales cauciucurile tăiate

– au aruncat cu torţe şi fumigene pe teren şi în suporterii bulgari – în toate pozele văzute de noi elementele de pirotehnie se află în sectorul român, poate domnii ziarişti au confundat cu suporterii bulgari care au aruncat pe tot parcursul meciului obiecte în sectorul român.

– s-au bătut între ei. sange romanAha, mulţumim ca ne-aţi iluminat. Deci petele astea de sânge de acolo sunt, în nici un caz ca urmare a bastoanelor poliţiei bulgare care nu lăsa suporterii români despărţiţi de cordon să stea împreună.

Advertisements

Tags: ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: