Un suporter turbulent – Andreea Sfetcu

Situatie inedita la Constanta! Conform Legii 4 pe 2008, ca organizator al meciurilor de fotbal de pe stadionul Farul, clubul constantean luase luni decizia sa interzica accesul a 20 de suporteri ‘turbulenti’ la meciurile de pe teren propriu ale ‘rechinilor’. Printre acestia se afla si o fata de 18 de ani, Andreea Sfetcu!

‘Ultrasii nu sunt huligani! Sunt oameni normali, cu o viata decenta. Toti au un job sau sunt elevi ori studenti. Nu suntem niste raufacatori. Sa nu ne mai vada toti asa, ca niste infractori. Doar pentru ca ai o pasiune uriasa pentru ceva, asta nu inseamna ca esti huligan’, a fost ieri mesajul Andreei, care sta la meciuri in grupul de fani ‘Aria Ultra’. De un an si jumatate prezenta constanta in galeria ‘rechinilor’, fata a detaliat: ‘Vin la meciuri pentru ca-mi place pe stadion, imi place atmosfera, tin cu Farul’.

A fost interzisa doar o zi

‘Dupa o discutie cu domnul Bosanceanu (n.r. – patronul echipei constantene) s-a decis ridicarea interdictiei pentru cei 20 de suporteri. ?mpreuna am cazut de acord ca e bine sa se ia totul de la zero. Farul vrea sa aiba suporteri alaturi, pentru ca lupta pentru evitarea retrogradarii nu va fi usoara, iar spectatorii conteaza foarte mult’, a explicat marti seara liderul galeriei ‘marinarilor’, Sorin Mihailescu.

“A fost razbunare”

Cum a ajuns Andreea pe lista suporterilor interzisi: ‘La meciul cu Craiova, de anul trecut, au fost injurati jucatorii. Eu am cantat, dar au fost “ofense” aduse de galerie. La final, fortele de ordine ne-au legitimat si m-au trecut si pe mine pe lista, nu ca as fi injurat, ci pentru ca au gasit o cutie de cola in ghiozdanul meu! Jandarmul care m-a oprit imi purta pica in urma unui conflict la Vama Veche. S-a razbunat!’.

Mihai Toma,Larisa Calistru – Libertatea

Tags: , , , , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: