Pelerinaj la mormantul lui Dobrin

In Sambata Mare s-au implinit 6 luni de la moartea lui Nicolae Dobrin, cel care a fost supranumit « Geniul Fotbalului Romanesc », ocazie cu care la mormantul acestuia din cimitirul Sf. Gheorghe a fost un adevarat pelerinaj.

Nici de data acesta nu au lipsit coroanele de flori, s-au aprins lumanari iar pe mormantul Gascanului galeria alb-violetilor a lasat un banner pe care scria „Te vom iubi mereu!â€?.

Imediat dupa meciul cu Jiul Petrosani, din turul campionatului, cel mai mare si mai iubit fotbalist roman, Nicolae Dobrin, a decedat, iar primul meci fara Magician a fost cel cu Unirea Alba Iulia, in deplasare. Sambata, exact in ziua meciului din retur cu Jiul, s-au implinit sase luni de la incomensurabila disparitie a „Maestrului fentelor“, iar primul meci de la această borna grea va fi tot cu formatia din Alba Iulia! O parte a galeriei pitestene a fost in ziua de sambata, 26 aprilie, la mormantul lui Nicolae Dobrin si a vegheat asupra lui. Bineinteles ca nu a putut lipsi nici Gica Dobrin, cea care i-a fost alaturi lui Nea Gicu toata viata! Doamna Gica a stat de veghe nu numai pe parcursul zilei, ci si in noaptea de Inviere. A fost primul Paste fara Dobrin, sotul cel drag al Gicai!

Cei care l-au iubit pe marele Nicolae Dobrin au trecut sambata pe la mormantul lui nea Gicu, aprinzand o lumanare, lasand cate o floare si varsand o lacrima in memoria celui care a fost cel mai mare si mai iubit fotbalist din toate timpurile. In timpul pranzului, o parte a galeriei s-a adunat la mormant si a lasat la catafalc, in semn de respect, mesajul „Te vom iubi mereu“. In plus, ceilalti membri ai galeriei, care au fost la meciul de la Petrosani, au afisat si ei pe stadionul „Jiul“ un mesaj, care a fost aplaudat la scena deschisa de spectatori: „Acum sase luni ne-a parasit un jucator divin / Sa plecam inca o data capul pentru marele Dobrin“.

mesaj dobrin

Sursa: ViolaFans

Advertisements

Tags: , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: