Mesaje la meciul Dinamo – Steaua – etapa 33

Text Sport365.ro, Poze Sport365.ro, DinamoMania, Dinamo Online


Fanii celor două echipe s-au duelat pe tot parcursul partidei prin bannerele afişate. Astfel, la începutul jocului, suporterii lui Dinamo au scos un banner pe care scria “Dreptate”, în timp ce steliştii au afişat un banner pe care era desenat un marinar şi stătea scris “Navigăm singuri spre vremuri mai bune“. De asemenea, pe tot parcursul jocului, la Peluza Cătălin Hâldan a apărut un banner pe care scria “Astăzi nu vrem fidelitate…vrem pentru o Å£ară întreagă dreptate“.

Galeria lui Dinamo i-a răspuns, printr-un alt banner, şi patronului Stelei, Gigi Becali, care afirmase în urmă cu câteva zile că va intra cu 100 de sportivi peste fanii roş-albi pentru a face ordine. “10 spartani bat 100 de shotokani ciobani“.
Fanii dinamovişti au explicat şi motivul pentru care au renunÅ£at la protestele împotriva echipei şi a conducerii chiar în acest joc: “Am sfidat totul pentru spectacol şi atmosferă / Să arătăm tuturor că manifestarea ultra nu e efemeră“.

Steliştii au Å£inut să îşi ironizeze adversarii, făcând referire la faptul că Dinamo nu se mai află în lupta pentru titlu, iar fanii se înghesuie doar la meciurile importante: “Noi jucăm meciul ăsta cu titlul pe masă / Pentru voi e doar un motiv să ieşiÅ£i din casă“, “Dinamo bate pe Steaua, mereu strigaÅ£i resemnaÅ£i / Să ajungeÅ£i unde suntem noi de o viaţă întreagă aşteptaÅ£i” şi “Peluza Cătălin Hâldan / Plină doar o dată pe an“.

Suporterii celor două formaÅ£ii s-au războit, tot prin bannere, şi în privinÅ£a bannerelor de gard pe care alb-roşii le-au capturat în ultima vreme, iar conform legilor ultras, brigada care pierde acel banner trebuie să se desfiinÅ£eze. “N-aveÅ£i voi acum pe gard câte steaguri noi v-am luat” şi “DemonstraÅ£i mentalitate/DesfiinÅ£aÅ£i grupurile cu steaguri capturate“, au afişat dinamoviştii, în timp ce galeria Stelei a replicat: “DeschideÅ£i ochii vă dăm nişte sfaturi/ Nu mai visaÅ£i atâtea bătăi şi capturi” şi “Victoriile noastre / Mai curate decât capturile voastre“. Un al mesaj al steliştilor spunea“NunÅ£i plătite de conducători, independenÅ£i sau profitori?â€?, vis-a-vis de scandalul recent dintre liderii PCH şi Vasile Turcu.

mesaj steaguri de gard
10 spartani 100 ciobani
doctorii fenomenului ultras inchideti cartea
elite interventii suporteri
mesaj pch
batai capturi steaua
mentalitate ultras desfiintare grupuri steaguri capturate
manifestarea ultra

Advertisements

Tags: , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: