100 de suporteri români, interzişi la Euro

interzisi euroO sută de suporteri români, care figurează în bazele de date ale Jandarmeriei ca având un comportament violent, ar putea rata participarea la Campionatul European de Fotbal, după ce datele lor de identificare au fost transmise autorităţilor elveţiene, a anunţat, miercuri, şeful Jandarmeriei.

Şeful de Stat Major al Jandarmeriei Române, generalul de brigadă Olimpiodor Antonescu, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că datele de identificare ale suporterilor români, care au fost sancţionaţi în România pentru acte antisociale petrecute în timpul unor manifestări sportive, au fost transmise autorităţilor elveţiene.

Antonescu a precizat şi că, printre suporterii ale căror date au fost transmise autorităţilor elveţiene, se numără o sută de persoane care au interdicţie de a participa la manifestări sportive pe o perioadă de doi ani, aceştia fiind autori ai unor infracţiuni.

“Există posibilitatea ca autorităţile elveţiene să nu permită accesul pe stadioane în timpul Campionatului European suporterilor care au comis infracţiuni în timpul manifestărilor sportive din România. Noi am transmis datele, iar organele de ordine din Elveţia vor hotărî ce măsuri se impun”, a afirmat Olimpiodor Antonescu.

Oficialul Jandarmeriei nu a spus dacă există informaţii cu privire la participarea suporterilor în cauză la Campionatul European.

sursa NewsIn

Advertisements

Tags: , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: