FC Arges – Poli Timisoara prima etapa

poze si text: Viola Fans

Dupa un an in care pe stadionul din Trivale urcau maxim 2000 de spectatori, care nici nu se mai bucurau la goluri, aseara am asistat la o daruire atat din partea jucatorilor, dar mai ales de sprijinul intregului stadion. S-a auzit din nou Argesu` strigat de toti cei prezenti la meci.

La inceputul partidei, atat noi, cat si suporterii veniti de la Timisoara am avut probleme cu jandarmii, care au interzis afisarea bannerelor pe gard, pe motiv ca “tot voi nu mai vedeti meciul.” S-a ales afisarea lor, dar nu in dreptul sectorului ocupat de noi. Steaguri de gard: Violet Republic, Violet Eagles si Debilii, iar timisorenii au pus un banner pe care scria “Politehnica Timisoara”. Dupa o discutie cu observatorul meciului, care a spus ca daca nu ramane un singur banner pe gard, la fel cum au timisorenii, se va ajunge pana la depunctarea echipei, am ales ca la pauza sa dam jos toate cele 3 bannere. Un cretin.

La inceputul partidei, pe sectorul ocupat de noi s-a desfasurat coregrafia, o panza pe care erau desenati un suporter si un jucator alb-violet, ce se tineau dupa umar, si care aveau cele doua arme ale lor: steagul si mingea. Mesajul: “GATA DE LUPTA”. La jumatatea primei reprize, grupul Violet Republic a afisat mesajul “2000 – Orasul marelui Dobrin v-a ajutat / 2007 – Marea voastra galerie l-a uitat.” In 2000, pe cand fosta Politehnica Timisoara a retrogradat in Divizia C, presedintele de atunci al lui FC Arges, Constantin Stroe, le-a cedat locul in liga secunda in defavoarea Daciei Pitesti. Anul trecut, cand Dobrin s-a inaltat la cer, ei nu au fost in stare sa faca un mesaj pentru “Gascan”, asa cum au facut multe din celelalte peluze.

Suporterii alb-violeti (pitestenii, nu cei alb-mov) au cantat pe toata durata meciului, si-au incurajat favoritii si lucrul acesta s-a resimtit si in jocul echipei.

marea voastra galerie dobrin

poli timsioara suporteri

Advertisements

Tags: , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: