Unirea Urziceni – FC Arges etapa II

violet republic deplasare pitesti la urziceni pozePrima deplasare a acestui sezon, la Urziceni. Aproximativ 70 de vulturi au luat loc in peluza stadionului Tineretului, veniti cu un autocar si cateva masini. Din pacate, infrangerea nemeritata ne-a lasat un gust amar, insa suntem convinsi ca baietii nostri isi vor reveni rapid si jocul frumos va da si roade.

Am ajuns cu mai mult de o ora inanitea inceperii jocului, am avut timp destul sa ne asezam bannerele si sa ne ia jandarmii datele de pe buletin… Grupurile prezente au fost Violet Republic, Violet Eagles si Debilii. Ca si la meciul cu Timisoara, probleme cu bannerele. Dupa ce ca nu ne-au lasat sa le punem pe gard, desi erau si alte bannere publicitare pe gard (parca ziceau ca nu e voie cu niciun fel de banner pe gard!!), apoi a intervenit observatorul meciului, care a ordonat ca bannerul Debilii sa fie dat jos de pe gard, pentru ca instiga la violenta. Atat il duce pe el capul. Dupa o discutie cu cei de la paza, bannerul a fost dus in autocar, pentru ca oricat le-am fi explicat ca “debil” nu e un cuvant “licentios”, ei nu aveau suficienta inteligenta cat sa priceapa.

Golul lui Kamara ne-a urcat pe garduri, la fel cum a facut si ivorianul, care a desprins si o plasa din respectivul gard. Baiat adevarat, n-am ce zice. 🙂 La fel si la golul lui Dulcea. S-a cantat bine pana la penalty-ul inventat de Deaconu, cand ne-a pierit tot cheful. De partea cealalta, grupul Revolution, cu stema lor cu sapca in patratele (deh, asa e moda 2008), au sarit de vreo 2-3 ori inaintea meciului, si apoi s-au apucat de rontait samanta. “He, he Unirea” si “Luptam, luptam si castigam” au fost scandarile preferate ale localnicilor.

cronica &film: Viola Fans

// –>

Advertisements

Tags: , , , , , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: