FC Arges – FC Brasov – etapa 3

nu te-am uitat mesaj fc arges


55 aniversare respect pentru cine a scris istorie dobrin
fc arges galeri mainile sus mani alzate
jucator la gard saluta galeria fc arges violet republic violet eagles

Ce concert cu Boney M? Nu ne-a interesat prea mult, in conditiile in care ne astepta un meci foarte important. Stadionul era aproape plin cu o ora inainte de inceperea meciului, iar publicul i-a impins de la spate pe alb-violeti spre primul succes din acest sezon.

La inceputul meciului, in Peluza Nord s-a desfasurat o panza, pe care era desenat chipul lui Danut Ene, un “vultur” care ne-a parasit acum un an. Mesajul coregrafiei: “A trecut un an de cand ai plecat / Nici o clipa peluza nu te-a uitat!” Dumnezeu sa-l odihneasca in pace! Un vultur si un punkist adevarat! S-a tinut apoi un minut de reculegere, iar imediat dupa, Kamara a marcat, declansand nebunia in tribune.

Fanii brasoveni, veniti in numar de aproximativ 100, au fost aplaudati de tot stadionul in momentul in care au strigat numele lui Nicolae Dobrin. Si-au sustinut echipa pana la ultimul fluier, si merita apreciati pentru acest lucru. Grupari prezente: Flank Ultra, PRVNC, Gruppo Alcooli, Delinquent.

Fondul sonor a fost dominat clar de pitesteni, in unele momente cantand tot stadionul. Dupa pauza, Violet Republic a afisat mesajul: “La a 55-a aniversare… / Respect pentru cine a scris istorie in Trivale”. Apoi, timp de 5 minute, cateva valuri au inconjurat stadionul, aratand ca publicul pitestean este alaturi de echipa, asa cum nu a mai fost de mult timp. 12 000 de spectatori au strigat “Argesu`”, iar la final i-au aplaudat pe jucatorii lui Ionut Badea.

Cronica si foto: ViolaFans

Advertisements

Tags: , , , , , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: