România, stat poliţienesc!

romania stat politienescAm văzut cu toţii scandalul cauzat de CRIMA comisă de suporterii craioveni ce au venit să-şi susţină echipa la meciul de sâmbătă cu Dinamo. Opriţi la intrarea pe autostradă, amendaţi şi având interzis accesul de a intra în Bucureşti, huliganii s-au întors într-un final în oraşul de baştină, Craiova, oraş în care legea domneşte, după cum am putut vedea în cazul fratelui Caiac, vegheată admirabil de forţele de ordine.

Golanii acuză , Mititelu se scuză , iar prostul de mine se amuză citind aberaţiile lui Nicolae Predesel, un jeg de ziarist de la Ultima Oră.

Am ajuns în România anului 2008, integraţi in structuri şi la minte spălaţi, ca accesul oamenilor într-un oraş să fie pur şi simplu interzis pentru că sunt suporteri. Dacă eu n-am bilet la un meci al Universităţii, mă lăsaţi să intru în Craiova? Jur că nu “manifestez” anti Nato şi să respect poliţia şi justiţia şi legile ţării. Legea 4 pe 2008. FOARTE PLINĂ DE CONTROVERSE dar organele de dezordine o respectă măcar? Sau o scot în faţă de fiecare dată când comit un abuz. O să ne interziceţi în curând şi să fluturăm steagul românesc cum mai fac niste comunişti ca voi, pe motiv că o fi xenofob… Sau găsiţi voi ceva... Vom ajunge din cauza acestor tâmpenii făcute de oameni cu 4 clase ca suporterii oaspeţi să ia loc în mijlocul galeriilor gazdă iar consecinţele vor fi greu de prevăzut…

Sunteţi aceeaşi oameni care aţi tras în luptătorii pentru libertate în 1989, sunteţi mizeriile docile care pupă în cur politicienii, nişte sclavi ai sistemului (bai organule, care asculţi cum îţi citeşte un prieten articolul, sistemul ăsta e şeful tău: du-te linge-l), sunteţi întruchiparea a tot ce urăsc mai mult la lumea asta!

Advertisements

Tags: , , , , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: