Suporterii olteni ii raspund lui Mititelu

suporterii craIOVENI COMUNICATDupa ce am fost privati de dreptul la libera circulatie garantat prin Constitutia Romaniei la intrarea in Bucuresti, suporterii din aproape toate microbuzele au fost batuti de mascati si gazati doar pentru ca AU VRUT SA OPREASCA sa-si faca nevoile. La aceste incalcari flagrante ale drepturilor omului au fost partasi in egala masura Adrian Mititelu si Ministerul de Interne, ultimii urmand a fi actionati in instanta.

Dupa tot ceea ce s-a intamplat, patronul clubului, Adrian Mititelu, a declarat: „M-am săturat de cate meciuri le-am jucat fara spectatori. Suntem deja de rasul lumii, avem 10 meciuri fără spectatori din cauza unui grup de suporteri care vin sa injure echipa si pe mine. Stiati ca la meciul de la Cluj au venit sa ne injure, la fel si la partida de la Bistrita? Nu vreau sa mai merg inainte cu compromisuri si lucruri de acest gen. Ne-ar fi ajutat acesti 150 de suporteri in Stefan cel Mare, dar mai bine ii sacrific pe cei de acum care stau la intrarea in Bucuresti si astept la meciul cu Poli Timisoara cei 8.000 de fani pe Extensiv…“ Apoi a continuat cu deja celebra: „Blondu si Postasu vor sa ma distruga…â€?

Vrem sa facem urmatoarele precizari la cele spuse de singurul patron de club din Romania care a interzis suporterilor echipei sale sa isi incurajeze echipa:

   1. Dintre cele 10 meciuri disputate fara spectatori, jumatate sunt din cauza lui.
   2. In deplasarile de la Bistrita si Cluj s-a incurajat echipa mai mult ca la meciul disputat pe Extensiv impotriva celor de la Otelul Galati. Nicidecum nu am mers sa il injuram pe Mititelu, cum spune el. Dovada, jucatorii au venit la sfarsitul meciului de la Cluj la sectorul nostru si am cantat impreuna cu ei.
   3. Blondu’ si Postasu’ nu reprezinta niciun grup de suporteri si nu au nicio influenta. Ei, cand mai vin la meciuri, nu se mai implica in nicio peluza. Interviurile de la posturile de televiziune au fost date numai in numele lor.
   4. Spre Bucuresti nu am plecat sa il injuram pe patron, drept dovada si coregrafia aniversara care fusese pregatita pentru acel meci.

  5. Suntem mandri de jucatori si de modul in care se daruiesc pe teren.

Acum, acelasi patron care ne-a interzis sa ne incurajam echipa favorita a venit cu o idee: sa luam acreditari pentru deplasari. Probabil, saptamana viitoare, va ajunge la concluzia ca trebuie sa purtam toti ochelari de biciclist si pantofi de manelist.

Ultras, Praetoria, South Guard (Peluza Sud)  – Sezione si Ultraşi Liberi (Peluza Nord)

Advertisements

Tags: , , , , , , , ,

No Responses to “Suporterii olteni ii raspund lui Mititelu”

  1. myzitza Says:

    cand cineva face o greseala inceARCA sa scape dand vina pe altcineva
    EXEMPLU:::: mititelu a dat vina pe noi ultrasii ca sa scape el de furia altor suporteri ai craiovei

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: