“Revoluţia” continuă: 4.000 de timişoreni în Piaţa Operei

Fanii Timisoarei au obtinut aprobarea pentru a tine un miting de protest in Piata Operei. Aproximativ 4.000 de fani scandeaza in acest moment impotriva Federatiei si a lui Claudio Zambon.
Piata Operei este arhiplina la Timisoara. 4.000 de oameni s-au adunat sa cante impotriva depunctarii lui Poli. Ei au voie din partea autoritatilor sa protesteze pana la ora 21:30.

Primul care a vorbit oamenilor adunati in Piata a fost Nicolae Robu, rectorul Universitatii Politehnica: “Ne-a fost dat sa traim cel mai mare cosmar, cum sa ramai fara culori si fara puncte? Toate documentele arata ca fenomenul Poli a inceput in 1921 in cadrul Politehnicii din Timisoara. Trebuie sa fim constienti ca intr-un stat de drept, chiar in instanta ne putem dobandi dreptatea. Vom merge impreuna la FIFA si UEFA si aratam netemeinicia sentintei TAS. Impreuna vom reusi. Traiasca Poli!”

Viceprimarul Adrian Orza anunta ca se va implica si va verifica la FRF documentele prin care Zambon a reusit sa dobandeasca depunctarea Timisoarei: “Vreau sa le multumesc celor din Cluj pentru ca aseara au sustinut Timisoara. Vom verifica la FRF saptamana viitoare scurt-circuitul produs in relatia cu forurile europene. Exista documente are nu au numar de inregistrare. Vom merge cu domnul Iancu si cu dl Robu acolo, sa vedem pe ce documente s-a judecat. Dl Iancu doreste sa se retraga iar eu i-am spus sa se mai gandeasca pentru ca e un moment prost, pentru ca cele 6 puncte le vom primi inapoi, in momentul cand se va face dreptate. Saptamana viitoare e cruciala pentru viitorul lui Poli. Nu cedam! Daca isi imagineaza cineva ca la Timisoara minunile tin doar 3 zile, se insala. Le-am transmis celor de la FRF ca decizia trebuie schimbata”. anunta Banateanul.ro
Marian Iancu a anuntat ca nu va participa alaturi de fani la protest si niciun reprezentant al clubului nu va fi prezent in Piata Operei din Timisoara.

La miting-ul autorizat participa suporteri de toate varstele si mai sunt asteptati sa soseasca si fani din Arad sau Resita. Multi dintre fanii echipei sunt imbracati in alb-violet sau au pancarte in aceste culori si scandeaza lozinci impotriva FRF3

Liderii suporterilor le-au promis autoritatilor ca de aceasta data protestul se va desfaura fara blocarea arterelor de circulatie din oras.

Suporterii din Timisoara au gasit o metoda inedita de a-si dovedi atasamentul fata de echipa de pe Bega: au scris “Poli” cu mancare pentru porumbei, in Piata Operei.

Continua revolutia violeta de la Timisoara, o forma de rezistenta a suporterilor impotriva unui fotbal bolnav.
suporteri poli timisoara piata opereisuporterii poli timisoara in piata operei suporterii in stradamiting suporteri poli timisoara

Advertisements

Tags: , , , , , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: