Black White Miners – Jiul Petrosani – auto suspendati

Gruparea Black & White Miners, galeria echipei Jiul, nu s-a mai prezentat la meciurile de pe teren propriu pentru că se află la faza de protest. Aceştia susţin că nu au plecat la muncă în Spania, aşa cum s-a auzit ci pur şi simplu au unele nemulţumiri legate de club.

« Noi, cei din BWM, nu ne-am mai prezentat la meciurile de pe teren propriu, manifestând astfel faţă de campania dusă de conducere şi anume cedarea unor jucători de valoare, de a anunţa că oraşul nu este pregătit pentru o promovare şi, mai ales, faţă de campania electorală dusă pe spatele echipei Jiul.

La primul meci de pe teren propriu cel cu formaţia “Unirea” Alba-Iulia am şi afişat un banner prin care ne exprimam nemulţumirea faţă de ceea ce s-a întâmplat la Petroşani. Nu vrem să comentăm fazele cu capşunarii şi altele vrem să adaugăm faptul că… SUNTEM ÎN CONTINUARE PREZENŢI, doar că suntem în tribună. Am decis auto-suspendarea brigăzii pe termen nelimitat”, se arata în finalul declaraţiei.

articol de Loredana JUGLEA – ProSport

articol promovat de un ziarist incompetent sau de o persoana din clubul Jiul Petrosani:

Galeria Jiului Petrosani, intitulata “Black & White”, nu mai este prezenta pe stadion la meciurile de pe teren propriu din acest sezon, vicepresedintele echipei din Petrosani, Marian Spiru, sustinand ca suporterii sunt plecati in Spania la munca.
“Chiar daca nu era o galerie numeroasa se simte lipsa lor. Era bine ca-i stiam acolo in tribuna. Din cate mi s-a spus cei din galerie au plecat la munca in Spania. Erau niste tineri care isi faceau simtita prezenta la stadion”, spune Marian Spiru.

Antrenorul Puiu Antohi, simte, la fel ca si jucatorii, absenta galeriei din tribuna. “Parca s-au inteles cu conducerea sa nu mai vina la meciuri sa ma sustina pe mine si pe echipa. E trist sa nu ai o galerie. Jiul este un brand in fotbalul romanesc merita sa aiba o galerie”, a explicat Antohi.

Tags: , , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: