Mesaj pentru Dragomir in Feroe

Mitica la puscarie

Vrem un fotbal curat, cum ar trebui să fie orice sport adevărat…  MITICĂ LA PUŞCĂRIE
acesta este mesajul afişat de ultraşii români prezenţi la Torshavn pentru meciul Insulele Feroe – România din preliminariile CM 2010.

Ultima parte a mesajului a fost prezentă pe gardul de la tribuna II pe toată durata celei de a doua reprize, fapt ce l-a enervat la culme pe Don Corleone de la Ligă, care consideră că bannerul a fost pus la îndemnul şefilor Federatiei: “Am văzut un afiş cu Mitică la puşcarie pus de cei care au fost luati de Federatia Romana de Fotbal, cei de la Marketing. Asa au facut si la Campionatul European, oficialii au bagat acel banner. (n.n.: DNA sa isi faca datoria, Mitica sa infunde puscaria). Oficialii în loc sa se ocupe de echipa, pun bannere impotriva mea”.

Acest fost miliţian / puşcăriaş încearcă să se folosească de reacţiile suporterilor împotriva lui (Mitică la puşcărie este unul din cîntecele preferate din peluzele romîneşti ale ultimilor ani) pentru războaiele cu altă tabără de mafioţi din fotbalul romînesc, cu sediul la Federaţie. Deşi nu poate decît să ne bucure că şacalii din fruntea fotbalului se ceartă, îl anunţăm pe Mitică de la Ligă şi pe oricine e destul de credul să creadă aceste baliverne că grupul care a afişat mesajul în Feroe (n.n. Honor et Patria) e un grup independent care merge la meciurile României, de acasă sau din deplasare.

Ei sunt cei care în Slovenia i-au făcut o dedicaţie specială lui Mitică, mult mai explicită ca cea de acum 🙂 şi care, neîncetat (nu cum au făcut unii contestatari de “conjunctură”), au cerut demisia lui Mircea Sandu din fruntea federaţiei (2 exemple aici şi aici).

La întoarcerea ultraşilor din Feroe, după ce schimbă ferryboat, avion low-cost, tren şi maşină, ca pe nişte adevăraţi “angajaţi la departamentul de marketing” îi vom plăti pentru serviciile aduse cu o navetă de bere (în Feroe e berea 6 euro în supermarket).

MITICĂ LA PUŞCĂRIE!

Advertisements

Tags: , , , , , , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: