Suporter al Stelei Rosii din Belgrad – 10 ani de inchisoare pentru tentativa de omor

Un fan al formatiei Steaua Rosie Belgrad a fost condamnat la 10 ani de inchisoare, fiind acuzat ca a incercat sa omoare un politist imbracat in civil in timpul unui meci din campionat disputat in luna decembrie a anului trecut, informeaza editia de vineri a cotidianului Marca.
Inculpatul, pe numele sau Uros Misici, a negat ca ar fi incercat sa-l omoare pe agent si a sustinut ca intentia sa a fost aceea de a-i provoca “doar unele rani” victimei, insa tribunalul din Belgrad a respins argumentele sale.
Judecatorii au precizat ca aceasta pedeapsa severa ar trebui sa reprezinte un avertisment pentru huliganii din lumea sportului. “A fost un atac barbar, brutal si monstruos asupra unui politist, iar autoritatile au dreptul sa se apere atunci cand sunt atacate de o asemenea maniera. Incidentul a fost neprovocat si poate fi considerat drept tentativa de omor. Exemplele de buna conduita sunt neglijate si ignorate in Serbia, pe cand violenta este privita ca un act de eroism”, a afirmat unul dintre judecatorii care s-au ocupat de acest caz.

Camerele video au surprins scena in care Misici (20 de ani) l-a ars cu o torta pe corp si pe fata pe ofiterul Nebojsa Trajkovic.

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Advertisements

Tags: , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: