Comunicat Sezione Ultra’

sezione comunicat Dupa numai 4 saptamâni de la deplasarea de la Dinamo, unde am fost opriti la intrarea în bucuresti si apoi batuti si gazati de jandarmi datorita deciziei lui mititelu de a interzice accesul suporterilor la meci,suntem pusi din nou într-o postura umilitoare.

Desi la meciul cu Timisoara toata lumea se astepta sa ne razbunam pe mititelu într-un mod violent care ar fi putut afecta echipa,noi am încurajat exemplar echipa pe tot parcursul meciului, manifestându-ne dispretul fata de mititelu prin afisarea unor simple pancarte. De mentionat ca aceste pancarte nu au continut niciun fel de cuvinte obscene, deci nu au încalcat în niciun fel legea.

Sâmbata,la meciul cu Brasov,am decis sa folosim aceeasi forma de protest,numai ca de data aceasta patronul mititelu,individ care nu stie de gluma,nu a mai putut suporta ironiile noastre si a decis sa ne confiste pancartele cu riscul de a încalca legea. Din informatii mai mult decât sigure, jandarmeria Craiova si firma care asigura paza stadionului,Ardia, au fost PLATITE cu suma de 3000 de euro pentru a confisca pancartele,astfel,la sfârsitul meciului,având aceasta motivatie financiara,jandarmi si angajatii firmei de paza au “intrat” în mijlocul nostru,suporterii de la tribuna a II-a, si ne-au “ridicat” de acolo.Celor care s-au împotrivit li s-au aplicat lovituri desprinse din K1,printre cei agresati aflându-se si 2 fete.De mentionat ca lovitura unui angajat al firmei Ardia i-a provocat unui suporter o fractura de piramida nazala,iar altor suporteri pur si simplu le-au fost rupte hainele.17 dintre suporteri au ajuns la duba/camionul jandarmilor. Initial, acestia nu stiau sa explice motivele pentru care ne aflam acolo,rezervându-si timp pentru a gasi un articol de care sa se lege din legea lui mitica. Dupa o jumatate de ora ni s-a spus ca suporterii cu pancarte vor fi amendati pentru ca nu s-au prezentat la sedinta tehnica cu 2 ore înainte de meci.Am fost dusi la sectie,ni s-au luat datele,ni s-au facut facut fotografii,apoi s-a trecut la identificarea celor care au avut pancarte în timpul meciului. Jumatate dintre noi am fost amendati cu suma de 250 RON fiecare,TOTI pentru ca detineam aceeasi pancarta pe care scria “un mic de nimic”(multi dintre cei amendati sunt copii de 15-16 ani!),iar celorlalti li s-a spus ca daca la verificarea mai amanuntita vor fi descoperiti înjurând(?!?!?!), vor primi procesele verbale acasa. Da,în tara în care puscariasii emit legi ce sunt aplicate de elevi care au restante în timpul gimnaziului si al liceului,mai putin al facultatii pentru ca acolo nu au acces,nu ai voie sa înjuri arbitrul pentru ca esti dezavantajat.

Urmeaza sa contestam toate procesele verbale,fiind siguri ca le vom câstiga pe toate pentru ca nu este posibil sa se primeasca atât de multe amenzi pentru un motiv atât de stupid,iar anagajatul Ardia care a lovit un suporter va fi actionat penal.De data aceasta avem poze si filmulete care sa dovedeasca vinovatia inculpatului.

În acest moment nu mai exista cale de întoarcere,vom protesta pâna va pleca mititelu sau pâna va mai ramâne doar unul.Speram ca toti suporterii Craiovei sa deshida bine ochii si sa realizeze ca,avândul pe mititelu patron,nu vom reusi sa facem performanta niciodata ,ci vom avea parte numai de scandaluri si de promisiuni.

AI SA DAI SAMA,MITITELULE

Advertisements

Tags: , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: