FC Arges – U Craiova – etapa 10

coregrafie train in alb violet pitestiAm asteptat cu nerabdare meciul cu Craiova. Dupa victoria de la Rapid, speram intr-un nou meci bun facut de ai nostri, impotriva oltenilor. Nu am reusit sa ne impunem, desi puteam, si am fi urcat in clasament pana pe locul 4.

In timp ce pregateam coregrafia, oltenii intra la incalzire, in frunte cu “Potarniche”. Imediat, huiduieli la adresa lui, impreuna cu scandarile “Prepelita, sa-ti dam la mu*ta”. Incet-incet, stadionul se umple, la startul jocului aproximativ noua-zece mii de spectatori luand loc in tribunele stadionului “Nicolae Dobrin”.

Jucatorii intra pe teren, moment in care in Peluza Nord se flutura sute de stegulete albe si violete. Pe un fundal alb sunt scrise initialele “P” si “N” cu stegulete violete, impreuna cu mesajul “Traim in alb – violet”. Dupa scarita lui Tames, o fumigena violeta a fost aprinsa in sectorul nostru. Cateva valuri au inconjurat stadionul, in general atmosfera a fost frumoasa, s-a strigat de cateva “Argesu`” de intreaga asistenta, se simteau emotiile si incarcatura acestui meci.

In prima repriza, a fost afisat si un mesaj pentru suporterii Universitatii, semnat VE: “Vezi-ti de paine si covrigi / Pe olteni n-o sa-i invingi”.

Spiritele s-au incins in finalul meciului, dupa interventia lui Bornescu si a arbitrului Bogaciu care a eliminat trei jucatori la aceeasi faza. Scor final 1-1, si din pacate, inca o data dupa ce castigam in deplasare, nu reusim decat un egal acasa.

Urmatorul meci va fi in Cupa Romaniei, cand vom fi nevoiti sa facem “lunga” deplasare pana in Strand, unde vom juca cu International, pe 15 octombrie. Deocamdata, “Hai Romania”!

Sursa: ViolaFans

Suporterii olteni:
foto fc arges u craiova

Advertisements

Tags: , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: