Suporterii “au concertat” la zilele Hunedoarei

Un grup de 40-50 de suporteri s-a dovedit a fi invitatul “surpriza” , nu neaparat pentru hunedorenii veniti sa petreaca de ziua lor, ci mai ales pentru edilul Hunedoarei. Corvinistii au dorit sa arate ca nu au abandonat lupta pentru dreptate, cerandu-i lui Ovidiu Hada ceea ce a promis in campanie, in legatura cu echipa CORVINUL.

Imediat si-au facut aparitia mai multi jandarmi si politisti care i-au impiedicat pe fani sa afiseze mesajul: “PENTRU CORVINUL ZERO SACRIFICII , PE NOI NU NE INCANTA UN JOC DE ARTIFICII” sub pretextul ca suporterii ar forma un grup antimanifestant. De asemenea jandarmii au interzis afisarea mai multor steaguri pe 2 bete pe care erau scrise: ONOARE? UN CUVANT PREA MARE , TRAIM DIN AMINTIRI, CORVINUL 1921, VISINESCU ?

In timp ce suporterii incercau sa afiseze mesajele, edilul s-a postat in fata multimii, care il huiduise cand se urcase pe scena, acordand un interviu pentru o anumita televiziune. La aparitia fanilor
camera a fost oprita, in timp ce un fular a zburat spre acesta. Dupa cateva momente de ezitare primarul si viceprimarul au coborat pentru a dialoga. In urma unei discutii de 15 minute, in care piata Casei de Cultura rasuna de cantecele suporterilor, precum :”Ole Ole , Ole ola cand onorezi Hunedoara ?” (aluzie la sloganul din campanie) “Pentru noi Corvinul e Totul” , suporterii au fost invitati marti , pentru o discutie la calm.

Sursa: http://corvinulhunedoara.uv.ro

Advertisements

Tags: , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: