FC Arges – Poli Iasi etapa 12

coregrafie dobrinVremea nu ne-a avantajat deloc la meciul cu Politehnica Iasi. Inca de dimineata, o ploaie marunta a continuat sa cada. In tribunele stadionului ce-i poarta numele maestrului Nicolae Dobrin au luat loc aproximativ 3.500 de suporteri, care au primit la intrare un afis cu chipul “Gascanului”.

In Peluza Nord, comemorarea lui Dobrin a fost una speciala. “Printul din Trivale” si-a facut din nou aparitia, insa din pacate doar pe panza desenata. Inspirati din caricatura lui Alexandru Clenciu, l-am infatisat pe Nicolae Dobrin imbracat in print, avand in mana stanga un fanion cu stema clubului FC Arges. Mesajul coregrafiei a fost: “A tot schimbat de zeci de ori / In cariera-i agitata / Si fanioane, si-antrenori / Dar clubul ARGES niciodata.”

La inceputul partidei, toti cei prezenti au tinut un moment de reculegere in memoria lui Dobrin. La sfarsitul primei reprize, in peluza a mai fost afisat mesajul “Da-ne Doamne idolul inapoi…”

Nicolae Dobrin s-a bucurat pentru aceasta victorie, pentru rezultatele din actualul sezon. Din ceruri, Gascanul vegheaza asupra clubului nostru, pe care l-a iubit atat de mult.
pitesti arges coregrafie dobrinviola fans

Advertisements

Tags: , , , ,

No Responses to “FC Arges – Poli Iasi etapa 12”

  1. argesfan Says:

    TOTZI CIOBANII DIN PITESTI TIN CU STEUA BUCURESTI………

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: