Rolul comunităţilor online ale suporteri

La majoritatea echipelor cu un număr mare de susţinători, există comunităţi online de suporteri care şi-au făcut propriile siteuri dedicate echipei, de cele mai multe ori mult mai vizitate şi mai interesante chiar decât siteul oficial al clubului. Ba chiar aceste siteuri au încercat a fi copiate în scop comercial de cei pentru care fotbalul e locul de unde câştigă bani, GSP.
Scriu acest mic articol deoarece pozele de la derbyul din acest weekend au fost multe. Totuşi, la înălţime au fost cele realizate de DinamoMania şi de FCSteaua. Totodată, aceste două siteuri vor fi cele în care vom găsi poze cu galeriile dinamoviştilor sau steliştilor şi la meciuri în care opozanţii se numesc Otopeni sau Pandurii Târgu Jiu. Pentru că o echipă trăieşte 365 de zile într-un an şi nu doar la derbyuri.
Fie că se numeşte FCVaslui.info, FZR, RapidFans, Craiova Maxima, forumul Poli TM, DoarPetrolul, UCluj.ro, Şepcile Roşii, Dunărea Bătrâna sau ViolaFans, siteurile care adună în jurul lor suporterii unei echipe trebuie să fie uneltele de exprimare cele mai bune pentru ultraşi, cei care iubesc o echipa 365 de zile pe an. Şi nu doar o unealtă, ci poate şi un loc prin care pot ajuta clubul să progreseze.
Felicitări tuturor care depun enorm efort în a realiza aceste siteuri.

Închei prin a publica unele poze realizate de DinamoMania şi de FCSteaua la derby, ce nu au fost postate până acum pe siteul nostru.
dinamo steag energizatiidinamo suporteri steag tricolormesaj coregrafie dinamosteaguri dinamosteag triada arssteag front48 dinamopoza steag catalin haldan

suporteri steaua stefan cel mare steagsteag ultras stefan cel maresuporteri stelististeaua mainile susstelisti la gardsteaguri fluturatemuie dinamoultras

Advertisements

Tags: , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: