Libertatea loveste din nou!

Sunt tinere, frumoase(ăştia de la Libertatea sunt cam chiori) şi, susţin ele, destul de devreme acasă. În plus, po­­liţistele Georgiana Istrate (22 de ani) şi Iuliana Şigăneşteanu (23 de ani) fac o treabă excelentă şi la serviciu(ele o fac, dar cu o pungă de hârtie pe faţă, să nu îşi sperie superiorii). Au demonstrat-o sâmbătă seară, când au aplanat, alături de colegii lor, conflictul izbucnit în z­o­­na Lizeanu între suporterii e­chi­pe­lor de fotbal Steaua şi Dinamo.politiste

Haos, iadul pe pă­mânt sau apocalipsa. A­cestea sunt cuvintele prin care agenţii de po­liţie Georgiana Is­tra­te şi Iuliana Şigă­neş­teanu pot descrie at­mos­fera creată sâm­bătă seară, în zona Li­zeanu din Capitală.

“Eram în zona Obor şi prin staţie s-a auzit că a izbucnit un conflict în­tre su­porterii echi­pelor Stea­ua şi Dinamo. Când am ajuns acolo, scandalul abia începuse. A­proa­pe 100 de microbişti se înjurau şi aruncau unii către alţii cu pietre sau cu bucăţi de scânduri”, ne-a spus, ieri, Geor­giana Istrate.

Tinerele au stat între cele două tabere

La rândul său, Iu­liana Şigăneş­tea­nu ne-a de­clarat că, alături de alţi câţiva co­legi de-ai ei, s-a postat între cele două tabere şi i-a împrăştiat de scandalagii. “Su­por­terii au fost ex­trem de violenţi, însă au de­ve­nit paşnici când au văzut a­genţii de po­liţie. S-a format un cordon de po­­liţişti, între ca­­re ne aflam şi noi,  iar hu­liganii au re­­nunţat să mai arun­ce cu pietre. Ulte­rior, au fost conduşi pe drumuri di­fe­rite până la stadion”, a afirmat Şi­gă­neş­teanu.

Şi uite aşa, poliţistele noastre, împreună cu ziarul porno Libertatea, salvează PLANETA şi de data asta.

Referinte: Lista lu Libertatea

Update: a aparut si un video:

Multumim Ultras Tei

Advertisements

Tags: , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: