La Lecce vine un lăncier…

suporteriCitesc când am timp comentariile de pe acest site. La unele comentarii mai afli detalii care nu le vezi în articol sau în poze, la altele râzi şi constaţi cât de proşti sunt unii. Din comentariile astea realizezi multe, nu e doar o pierdere de timp.

Să vedeţi ce am găsit ieri…..
UNDE scrie:
erau cainii la sf anilor 90 acum sunt stelistii…cine are mandrie recunoaste…cine nu freaca aiurea…..plm….hai sa ne certam ma pe chestii importante…nationale…Lecce…esti nationalist…plm sigur gandest ca mine…hai ca mai vb baga lancieru la id asta binenteles dacanu suferi high noroc

Deci e vorba de un copil, care se pretinde naţionalist şi vrea să se bage în seamă cu Lecce. Îi lasă chiar mesaj, cu instrucţiuni referitor la modul în care poate fi contactat, cu menţiunea că îl poate contacta decât dacă nu suferă! Lasă, că Lecce nu suferă, e naţionalist ca tine… High că-i tare 🙂

Problema e că noi în ţară avem prea mulţi wannabe ca lăncierul din povestea noastră. Admiratori, simpatizanţi, agarici, ziceţi-le cum vreţi. Ei sunt marea masă, în nici un caz ultraşii. Copiază forma (s-ar băga şi ei în seamă cu Lecce, Pogo sau alţi lideri de opinie din peluze, să creadă şi ei că sunt băieţi) dar în nici un caz fondul (iubire necondiţionată pentru echipă, prezenţă meci de meci, steaguri, coregrafii, torţe şi implicare). Ei îi admiră pe alţii că au curajul pe care ei nu-l vor avea niciodată.

Soluţia, după mine, tre să vină din partea ultraşilor, în a reuşi să strângă aceşti wannabees şi să îi facă să contribuie cu ceva la acţiuni (exemplu încercat, prea puţin totuşi, de Brigate Dinamo la noi în ţară dar de multe alte grupuri din Europa de Vest). Cei care aruncă peste tot cu “respect” trebuie puşi la treabă puţin, ca să nu murim cu respectul în gât.
Şi la cazul nostru particular, vă rog mult, adăugaţi IDul lancieru şi spuneţi-i că sunteţi Lecce şi gândiţi ca el, simţiţi ca el şi vreţi să fiţi prietenul lui cel mai bun.

Advertisements

Tags: ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: