Adevărul!

Ceea ce s-a intamplat la Steaua-Timisoara nu e nicidecum asa cum a relatat o parte din presa. S-a spus, ca zmarandescu a intrat in peluza ca sa linisteasca suporterii. “Un număr consistent de spectatori s-a luat la bătaie cu agenţii de pază! Zmărădescu a coborat şi el în peluză pentru a opri incidentele.” (GSP )Fals. zmarandescu a venit acolo cu un singur scop, sa se bata! Primul lucru pe care l-a facut a fost sa loveasca in stanga si in dreapta lui. Sustinut de alti golani ca el, angajati sa aiba grija de securitatea de la stadion, acesti huligani au lovit cu incrancenare in tot ce le-a iesit in cale. Mai mult, au folosit arme cu electrosoc intr-un mod de-a dreptul barbar. Unul dintre baietii implicati in scandal s-a ales cu o lovitura pe obraz, provocata tocmai de aceasta arma. Cum e posibil sa pui electrosocul pe fata unui om si inca sa te afli in libertate?

S-a spus ca “Suporterii din peluze atacă forţele de ordine!” (GSP). Fals, in nici un moment, suporterii nu au atacat …. Adevarul este ca asa zisele forte de ordine au atacat suporterii, replica fiind una normala! Da, normala, pentru ca legea nu este respectata de “uniforme”. Ei fac dreptate cu batele si cu pumnii si nu sunt trasi niciodata la raspundere. Cine sa faca dreptate? Nimeni, deci, replica este una normala.

S-a spus ca “jandarmeria a evacuat peluza”(GSP). Fals, suporterii au parasit peluzele in semn de protest fata de atitudinea oamenilor lui zmarandescu. In plus, jandarmeria nu are nimic de a face cu incidentele de pe stadion. Cei vinovati sunt “zmarandestii”, care probabil la ordinele lui GB au facut ce i-a dus capul cel mai bine, au luat lumea la bataie.

Cine scrie articolele astea? Cine este GSP? Cine stie ca la intrari, “zmarandestii” puneau cainii pe oricine stationa in zona portilor de acces? Cine stie ca nu s-a facut nici un control la porti pana la ora 20:55? Cine il baga la puscarie pe militianul georgescu, cel care a autorizat macelul la Dinamo-Steaua? Cine il baga la puscarie pe dragomir, care i-a dat voie lui georgescu sa traga in oameni? Nimeni. In conditiile astea, in tara asta de cacat, e OCHI PENTRU OCHI SI DINTE PENTRU DINTE!
Sursa

Advertisements

Tags: , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: