O anonimă din Craiova

galeria craioveiVa scriu acest articol in urma ultimelor evenimente din peluza craioveana. As dori sa raman in anonimat si sa redai mesajul exact asa cum este, ca sa stie toata lumea despre ceea ce se petrece in peluza craioveana, despre tirania de la noi si sa inteleaga toata lumea de ce suntem atat de jos. Desi sunt lucruri pe care le stiu destul de multi componenti ai galeriei, toata lumea se fereste sa le spuna si o sa intelegi de ce in randurile urmatoare. Multumesc anticipat.
Putini din tara stiu situatia de la noi din peluza. Putini stiu ca Sudul de la noi este manipulat de Blondu si Postasu. Putini stiu ca acestia iau bani de la Ciuca ( liderul Blue Lions ) ca sa il conteste pe Mititelu, sau iau bani de la Mititelu sa ii bata pe contestatarii sai. Putini stiu ca acesti jegosi care au facut de ras peluza craioveana de ani de zile stau la baza “tradarii” de la Dinamo 2 sau a “tepei” data cainilor cand a venit vorba de fair-fightul de la Targu-Jiu.
Ce s-a petrecut la noi in peluza in ultimii ani este de plans. In urma cu un an, galeria Craiovei, condusa de cei doi handicapati cu impresii de lideri a intrat brusc in protest. Brusc e doar un mod de a spune-o, deoarece daca era dupa cei doi s-ar fi protestat mult mai devreme, pentru ca ei nu au mai primit finantari din partea lui Mititelu de la promovarea in prima liga. Nesuportand faptul ca ei nu au dupa ce sa manance si ca trebuie sa fie dati la o parte de restul oamenilor, care si-asa ii stiau cu ce se ocupau, au trecut la actiune si si-au facut, impreuna cu liderul celor de la B.L. – George Ciuca – brigada Head Hunters ( o replica mai mult decat penibila a celebrilor huligani de la Chelsea Londra ). De la infiintarea acestei brigazi, politica dusa de cei doi a fost ca oricine ar fi comentat sau ar fi incurajat echipa condusa de Mititelu in vreo deplasare urma sa fie batut. De ce sa fie batut? Pentru ca le strica lor planurile de imbogatire.
Dupa ce au vazut ca brigada Sezione nu se supune si ca nici nu are de gand sa paraseasca peluza, s-a trecut la fapte, iar daca pe Charlie ( un alt individ care “iubeste” patronii cand vin cu bani la el si manipuleaza brigada Sezione dupa bunul plac si in functie de propriile interese ) nu puteau sa-l bata – 1 pentru ca erau amici de prea mult timp si facusera o gramada de combinatii la comun, iar 2 pentru ca acesta fusese prins in Italia la furat si tras de pe carduri – au ales sa ii bata pe membrii brigazii. I-au dat afara din peluza cu interventia agaricilor cu impresii de bagabonti din oras, iar ca sa arate la toti ca e tare peluza cu ei la conducere au inceput sa ii incurajeze pe membrii celorlalte brigazi, ca ei sunt cei mai buni, ca le aratam noi alora din nord.
A mai fost o bataie in Giulesti, cand tot datorita trepadusilor de Blondu si Postasu – galeria Craiovei a fost acuzata ca s-a batut intre ea, dar de fapt tot micii “interlopi” veniti la meci pentru a face treaba murdara a lui B&P, au fost cei care au initiat scandalul.
Si asa s-a derulat toata treaba cu aceasta teroare – ori esti cu noi impotriva lui mititelu, ori iei bataie. Ba mai mult, cand toata lumea s-a hotarat sa protesteze destept impotriva lui mititelu si sa demonstreze restului suporterilor ca ei sunt cei oropsiti de patron, brigada H.H. dadea comunicate ca o sa rupa scaune, ca ei vor produce daune lui mititelu, totul ca sa-i dea apa la moara acestuia in demersul sau de a-i inlatura pe ultrasi de pe stadioane. Toata balacareala asta cu impresii de huligani, dar ciudat fara nici macar un surub desprins ( ca poate se inchidea finantarea de tot pe urma si ajungeau sa fie interzisi pe stadioane si pe urma cine le dadea sa manance ), s-a derulat pana la ultimul meci din cupa, cand la Pitesti, a aflat toata asistenta cu stupoare ca agaricii cu impresii de mafioti adusi de B&P s-au luat de lume tocmai fiindca acestia scandau impotriva lui mititelu si mentineau protestul de la meciul cu dinamo, cand nu am fost lasati sa intram in Bucuresti. De ce au sarit sa bata lumea? Simplu. S-a deschis iar robinetul, iar mai nou toata lumea sa stie ca daca exista vreun nebun sa protesteze atunci o sa ia bataie de la acesti terminati. Toti, de la oamenii din Peluza Sud, pe care ii incurajau in trecut, la cei care protestasera pana atunci si pana la oameni vechi si cu o anumita valoare si traditie in peluza craioveana.

Tot datorita acestor persoane a luat bataie o parte a galeriei Craiovei la meciul cu Dinamo 2, cand bravul postasu a facut scadal ca sa vina garda si sa nu ne lase la meci, pentru ca ii era frica de o confruntare directa cu baietii din groapa. Si tot din cauza Laptarului s-a anulat si fair-fightul cu dinamovistii, pentru ca a vrut sa vina cu body-guarzii lui erico, dar cum acestia l-au refuzat, atunci postasu nu a mai putut veni singur, ca nu-l tin muschii la bataie decat daca exista persoane in spatele sau sa se bage la inaintare.

Prin acest mesaj anonim fac un apel catre cei care se aflau sun tiranie – salvati Peluza craioveana prin renegarea acestor doua fenomene, care ne-au facut de ras. Din cauza lor ne-am pierdut spiritul, din cauza lor apar din ce in ce mai multe emoticoane cu aere de manele, din cauza lor exprimarea libera a devenit o chestie mai riscanta decat bataia de la jandarmi.
Afara cu interlopii din peluza, afara cu penalii care traiesc din banii patronilor. Spiritul ultras apartine suporterilor adevarati, nu celor interesati.

P.S.( post-scriptum nu peluza sud, in caz ca mesajul e citit de anlfabetii din H.H. ) – Sa isi aduca aminte Postasu si Blondu cum faceau parte din brigada lui Camataru si erau alungati prin deplasari de Chelu si altii mai bazati ca ei. Isi mai aduc aminte cum era prin Vechea Garda cand frecau bancile tribunelor de pe stadionul Bere Craiova?

P.S. 2 – Cine primeste din tara mesaje de la acesti doi indivizi in legatura cu fair-fighturi sau alte chestii sa nu puneti botul. Astia au vandut o gramada de lume la garda si la body-guarzii lui netoiu sau staicu, doar ca sa-si salveze fundurile speriate.

P.S. 3 – Toti terminatii in W.C. la femei sunt duri !!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: