Peluza Sud Dinamo COMUNICAT

In atentia Conducerii Executive, Administrative si Tehnice a SC FC DINAMO BUCURESTI 1948

Intreaga miscare dinamovista a ramas siderata astazi de momentele penibile prin care anumiti fotbalisti ai Clubului Dinamo au inteles sa se distreze dupa o infrangere rusionasa in Liga 1.

Acesti fotbalisti, ametiti de aburii alcoolului, din teribilism sau dintr-o dorinta ascunsa (!?), au gasit de cuviinta sa asculte si sa fredoneze melodii dedicate clasicei noastre rivale, steaua. Cunasterea fiecarui vers al acelor melodii denota faptul ca ei nu sunt la prima isprava de acest gen. Probabil ca la astfel de petreceri, este un lucru obisnuit sa cante si sa danseze pe ritmuri steliste.

Numele si istoria clubului au fost astfel patate si denigrate de niste indivizi care se cred mai presus de orice, de indata ce parasesc provincia pentru a-si gasi laurii in capitala. Acesti fotbalisti trebuie sa inteleaga ca fara fotbal nu ar fi fost nimic, iar fara Dinamo ramaneau niste anonimi.

Cu toate acestea, consideram ca adevaratii vinovati pentru aceste fapte reprobabile sunt cei din conducerea clubului si ne referim aici atat la conducerea executiva si administrativa cat si la conducerea tehnica.

Acestia au tolerat si acoperit de-a lungul anilor mai multe astfel de iesiri ce sunt diametral opuse sportului de performanta. Ne amintim aici inclusiv de fotbalisti ai clubului nostru care au ucis la volan conducand beti, care s-au masturbat purtand tricoul lui Dinamo si ii vedem aproape zilnic in presa de scandal cum ies din cluburi de noapte sau restaurante la orelele diminetii.

“Lista rusiniiâ€? include mai multe nume de jucatori din lotul actual pentru care fotbalul a ramas un hobby, care nu au aratat vreodata ceva in fotbal si pentru care adevarata ocupatie consta in distractie si alcool: Ropotan si Pulhac (care sunt clienti fideli ale anumitor cluburi si restaurante), Torje, Goian (care se masturbeaza in tricolu lui Dinamo si a vaduvit clubul de un titlu si o calificare un Grupele UEFA), Ad. Cristea (si el client fidel in cluburi de noapte si care a gasit de cuviinta ca in meciul de cupa de la Focsani sa arate fundul si organul genital suporterilor care l-au apostrofat pentru indolenta de care da dovada inca de cand s-a apucat de fotbal) Andrei Cristea, Nicolae Mitea (care in ultimii doi ani a jucat 100 de minute; desi era liber de contract in vara nu l-a vrut nimeni si inca mai crede ca este un mare talent) si probabil multi altii…

Aceasta sa fie oare atitudinea unui fotbalist demn de Dinamo?

Nu ne-am saturat oare de astfel de excese din partea acestor nesimtiti?

Oare accidentarile din ultima vreme nu au drept cauza si aceste nopti pierdute si imbibate de alcool?

Care este exemplul pe care il dau acesti nesimtiti tuturor copiilor care aspira la o viata de fotbalist profesionist?

Avand in vedere cele de mai sus, SOMAM conducerea Clubului Dinamo sa rezilieze urgent si unilateral contractele tuturor celor care si-au batut joc de culorile clubului si care au “sarbatoritâ€? infrangerea lui Dinamo pe ritmuri de manele si pe melodii dedicate rivalelor noastre.

Consideram ca aceasta este singura masura care poate spala rusinea prin care suntem tarati in aceste momente, asa poate scapa clubul nostru de niste carii, asa putem da un exemplu tuturor celorlati fotbalisti, pentru ca asa se intampla la orice club cu adevarat profesionist.

Din punctul nostru de vedere aventura acestor mizerii la Dinamo a luat sfarsit, decizia noastra fiind irevocabila iar reconcilierea imposibila!!!

In cazul in care Clubul Dinamo nu le va rezilia contractele, conducatorii vor trebui sa-si asume expunerea echipei la manifestarile de furie ale suporterilor.

PLECATI NESIMTITILOR!

FCD SUD

24 Noiembrie 2008

Advertisements

Tags: , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: