Ultrasii de la “U” Cluj, la un pas de libertate

Tribunalul Cluj a dispus joia trecuta revocarea mandatelor de arestare in cazul celor trei ultrasi care au fost acuzati de tentativa de omor. Cei trei au fost acuzati ca l-au lovit cu bestialitate pe jandarmul Gabriel Osan, inaintea meciului de fotbal Universitatea Cluj – CFR, din data de 7 mai 2008.

Judecatorul cauzei a dispus „revocarea masurii arestarii preventive luata fata de inculpatii Stanciu Paul Adrian, Toja Tivadar si Campan Tudorel Florin, toti aflati in Penitenciarul Gherla, si dispune punerea in libertate a inculpatilor, daca nu sunt arestati in alta cauzaâ€?, se arata intr-un document oficial.

In prezent, cei trei agresori se afla inca inchisi la Gherla deoarece decizia Tribunalului Cluj nu este definitiva, urmand ca in zilele urmatoare recursul formulat de procurori sa se judece la Curtea de Apel Cluj.

Decizia Tribunalului Cluj a provocat o mare bucurie in randul galeriei echipei Universitatea Cluj. Mai multi membri si-au exprimat dorinta de a merge la Penitenciarul Gherla in ziua in care cei trei vor fi eliberati pentru a-i intimpina ca pe niste eroi. De altfel, la toate competitiile, galeria lui “U” Cluj scandeaza „libertate pentru suporteriâ€?.

Cei trei tineri, Adrian Stanciu, Toja Tivadar si Tudorel Campan, sunt acuzati de tentativa de omor(!?). Inaintea meciului de fotbal, Stanciu l-a lovit pe jandarmul Osan cu o piatra de bordura in cap(alta aberatie). Lovitura a fost atat de puternica, incat jandarmul si-a pierdut cunostinta(voi credeti?)

La scurt timp, in timp ce jandarmul era cazut la pamant, acesta a mai fost lovit in cap cu picioarele de catre Toja si Campan.

In timpul procesului, cu exceptia lui Campan, care are doar 17 ani, nici unul dintre ceilalti doi inculpati nu si-a cerut scuze pentru incident.

citynews.ro

Advertisements

Tags: , , , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: