Miting al suporterilor ieşenimars suporteri poli iasi protest400 de suporterii ai echipei Poli Iaşi au organizat, duminică, un miting în cadrul căruia au protestat faţă de indiferenţa autorităţilor locale şi au cerut oamenilor de afaceri să se implice financiar la formaţia moldoveană, care traversează o perioadă de criză.

Am iniţiat acest marş pentru a trage un semnal de alarmă. Echipa este foarte aproape de a se desfiinţa, de aceea aşteptăm ca oamenii de afaceri şi factorii locali să se implice. Noi am făcut primul pas, aşteptăm decizii din partea celor care pot şi trebuie să sprijine sportul şi fotbalul ieşean“, a declarat organizatorul acestui marş, Cătălin Anechitoaiei, unul dintre liderii galeriei Politehnicii Iaşi.

Mai mult, un alt lider de galerie, Marius Şrainer, a spus că fanii ieşeni sunt dispuşi să strângă bani pentru a achita datoriile clubului, cifrate la aproximativ un milion de euro: “Dacă nu se va găsi un investitor care să preia echipa şi să achite datoriile, noi suntem dispuşi să mergem din uşă în uşă, la toate societăţile din Iaşi, pentru a strânge banii necesari achitării datoriilor către bugetul statului“.

Aproximativ 400 de suporteri s-au reunit la stadionul Emil Alexandrescu, în jurul orei 12:45, iar la ora 14:00 au plecat în marş spre Palatul Culturii, însoţiţi de mai multe maşini ale Poliţiei şi Jandarmeriei. Galeria a scandat lozinci împotriva preşedintelui Consiliului Judeţean, Constantin Simirad, i-a cerut demisia preşedintelui clubului, Sorin Boca, iar primarului Gheorghe Nichita i s-a cerut să vândă echipa unui investitor. La Palat Culturii, suporterii au afişat mai multe bannere prin care şi-au exprimat ataşamentul faţă de echipă şi nemulţumirea faţă de superficialitatea cu care municipalitatea tratează fotbalul şi sportul în general.

Sursa: NewsIn
mars suporteri iasi
sportul ieseanin campaniile electorale poli arma principalagruppo sadopoli nu moarepoze miting poli iasimiting suporteri iesenipoli nu moaredati+ne poli inapoitorta miting poli iasi suporteripoli iasi suporteri protest palatul culturii
Vedeti si afisul protestului

Advertisements

Tags: , , , , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: