16-22 DECEMBRIE – EROII NU MOR NICIODATĂ

Prea multă lume a uitat deja. Prea repede, prea uşor, martirii libertăţii au ieşit din vieţile noastre pentru a intra în ceaţa istoriei. Ne considerăm importanţi, puternici, atotcunoscători şi, totuşi, suntem atât de mici, de laşi, de insignifianţi. Tocmai de aceea în fiecare decembrie e timpul să ne plecăm capul şi să ne gândim, măcar o clipă, la cei ce nu mai sunt.

Eroii nu mor niciodata

Între 16 şi 22 decembrie, siteul RomanianUltras va susţine campania EROII NU MOR NICIODATĂ. Această campanie se mulează perfect pe dorinţa noastră de a promova proiecte alesocietăţii civile, în special ale tinerilor neîndoctrinaţi politic.

Susţinerea se va materializa prin publicarea zilnică a unui articol inspirat din campanie, precum şi prin promovarea marşurilor de comemorare ce vor avea loc în Timişoara (17 decembrie, ora 18.30, din faţa Catedralei) şi la Bucureşti (21 decembrie, ora 17.00, de la fântâna de la Arhitectură/Piaţa Universităţii).

Trăim cu speranţa că aspiraţia pentru libertate a celor ce au avut curajul să se opună regimului comunist este continuată şi de noi, pe stadioane.

Advertisements

Tags: , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: