Cât timp vom trăi, ne vom aminti….

Vă văd la meciurile de fotbal. Normal, doar acolo sunt suporterii, pe stadioane…
Vă văd şi la mitinguri. Şi la comemorările pentru eroii Revoluţiei tot voi. Până şi la concerte tot de ultraşi dau.

Au distrus bastarzii care ne conduc tot, distrugând unitatea obţinută la Revoluţie şi furând victoria Revoluţiei din mâna poporului. Au învrăjbit muncitorii contra intelectualilor. Societatea civilă e ca şi inexistentă. Revoluţionarii sunt doar nişte palide umbre a celor ce au ieşit pe străzi acum 19 ani. Studenţii şi ligile lor sunt acum mai mult nişte glume proaste. Trăim într-un stat poliţienesc, în care un jandarm câştigă dublu faţă de un profesor… STATUL TE VREA PROST!

În acest sistem mizer, suporterii au crescut altfel decât majoritatea îndoctrinată prin mijloace de comunicare în masă. Au crescut cu o dorinţă mare de libertate, într-un cadru în care puteai să zici ce vrea pula ta. Dacă supărai prea rău pe cei de sus, te ridicau brutele de la jandarmerie, te băteau şi te amendau. Pe un spirit liber astfel de lucruri mai mult îl întărâtă şi îl întăresc.

Uite că acuma puţin câte puţin ultraşi se implică şi în problemele din societate, şi nu căzând în extreme, cum de abia aşteaptă unii. Nu tre’ să avem capul ras ca să avem ceva în el… Suntem români mândri, atâta tot! Prima dată când am constatat că ultraşii sunt printre puţinii oameni cărora le pasă a fost în 2006 când 4 băieţi din Chişinău sufereau pentru că ERAU ROMÂNI.. Cazul a putut fi popularizat şi, şi datorită celor prezenţi la miting, cei 4 elevi au venit să înveţe la facultăţi în Bucureşti.

În foarte multe oraşe din ţară au fost comemoraţi eroii Revoluţiei din decembrie 89. Gălăţenii, timişorenii, hunedorenii şi mulţi alţii au participat. Am văzut şi unele coroane din partea unor grupuri ce şi-au făcut un obicei din a nu uita eroii (am văzut coroane cu Romaniacs şi Vacarm, ştiu că în cei 4 ani de când se desfăşoară campania Eroii nu mor au existat multe alte grupuri ce au făcut gesturi similare). Faţă de alţi ani e bine că au început să participe şi oamenii care nu au fost crescuţi pe stadioane. De la o minoritate poate vom ajunge să influenţam, măcar puţin, majoritatea…

Unii spun că dragostea de ţară s-a ascuns în peluză. Alţii se bucură că cineva totuşi îşi mai aduce aminte că a fi român nu e doar o modă. Eu nu pot decât să mă bucur că sunt oameni cărora le pasă şi sunt convins că şi primii oameni care au îndrăznit să strige JOS COMUNISMUL în decembrie 89 au făcut-o gândind cu inima şi nu cu mintea. Cu inima trebuie să gândim şi noi, în peluze şi în afara lor, pentru ca spiritul revoluţionar să continue.

LA MULŢI ANI TUTUROR ULTRAŞILOR ROMÂNI!

Advertisements

Tags: , , , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: