Petiţie pentru drepturile suporterilor români

petitie suporteri drepturi dreptul la culoare ofensiva ultras

Către:  Guvernul Romaniei, Ministerul Administratiei si Internelor, Jandarmeria Romana, Liga Profesionista de Fotbal, Federatia Romana de Fotbal, alte institutii competente

Conform legislatiei in vigoare (Legea nr. 126/1995 – cu modificarile si completarile ulterioare, Legea nr. 4/2008 precum si H.G. nr. 536/2002), obiectele pirotehnice din clasa I (torte, fumigene, vulcani s.a, cu masa maxima de amestec pirotehnic cel mult egala cu 3 grame) pot fi comercializate si utilizate pe tot parcursul anului. In acest context, va solicitam aplicarea corecta a legislatiei (acceptarea dreptului legal de folosire a materialelor pirotehnice), eliminarea abuzurilor, comise cu incalcarea flagranta a legilor, precum si limitarea puterii discretionare a organizatorilor de competitii sportive, a observatorilor si a personalului cu atributiuni legate de mentinerea ordinii.

SEMNAŢI PETIŢIA AICI

Această petiţie este primul pas dintr-o campanie de informare asupra diferitelor clase de substanţe pirotehnice. Siteul nostru se va implica activ în organizarea acestei campanii, pentru un efect cât mai bun e nevoie de cât mai multe semnături ale petiţiei precum şi de implicarea voastră viitoare.

UPDATE: Incercati sa votati cu numele vostru, nu cu un nick-name.

Advertisements

Tags: , , , , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: