Suporterii atacă conducerea Jiului din Petrosani

Suporterii echipei Jiul s-au arătat indignaţi de faptul că oficialii clubului au decis să renunţe la serviciile a cinci jucători importanţi şi drept urmare au luat atitudine.

„Bani cheltuiţi în campanie, jucători daţi pe nimic. Noi suporterii am dori mai degrabă plecarea conducerii decât a unor jucători de valoare.
Unul dintre motive este transformarea clubului într-o afacere, aceasta cauzând scăderea numărului spectatorilor prezenţi la meciurile Jiului. Banalele motive care au adus la renunţarea unor jucători de valoare în schimbul unor sume infime ne ridică un mare semn de întrebare asupra menţinerii echipei în liga secundă şi respectarea obiectivelor. Nu dorim ca această echipă să fie prizonieră în liga a doua , dorim performanţe şi ca echipa să evolueze acolo unde îi este locul.
Nu dorim ca un simbol al judeţului să se stingă precum alte echipe cu tradiţie. Indiferenţa conducerii a pătat culorile şi numele care îl purtăm, sfidând orice intenţie de a face fotbal de performanţă la Petroşani
â€?, au declarat cei care formează grupul de suporteri Ultras BWM.

În această iarnă Jiul se va despărţi de serviciile a cinci jucători : Daniel Zdrâncă, Adrian Câmpeanu, Dragoş Boboc. Horaţiu Popa şi Daniel Cojocaru.

Articol scris de Loredana Juglea

Advertisements

Tags: , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: