Jandarmeria pierde procese si îşi bate joc de banii noştri

Să începem cu începutul: România-Albania. Abuzuri comise de forţele de ordine, 13 oameni amendaţi.

Cei amendaţi au contestat, cum e şi normal, amenzile primite. La Judecătorie s-a făcut dreptate şi amenzile date pe nedrept au fost anulate.

Epopeea nu se termină aici, pentru că minţile “luminate” de la Jandarmerie au hotărât să facă RECURS la decizia judecătorească în cazul a doi dintre cei care au primit amendă.  Era momentul când băieţii aşteptam cu nerăbdare probele video sau vreo dovadă pe bază căreia s-a făcut recursul.

Ei bine, acţiunea de recurs a Jandarmeriei, respectiv UM 0575 (Măgurele), semnată de generalul de brigadă Pop Gavrilă a fost o tâmpenie totală. O puteţi vedea aici: PAGINA 1, PAGINA 2, PAGINA 3.

Dincolo de exprimarile tipice instanţelor judecătoreşti, tot motivul recursului a fost faptul că:

Declaraţia martorului este nesinceră şi subiectivă. Martorul a fost prezent în seara de 21 11 2007 pentru a urmări meciul de fotbal, respectiv evoluţia jucătorilor, şi nu să-l observe în permanenţă pe petent.

Aşadar generalul de brigadă Gavrilă Pop spune că dacă vii cu o persoană la meci, nu poţi fi sigur că omul cu care eşti nu aruncă cu scaune, pentru că tu te uiţi la evoluţia jucătorilor. 🙂 La fel de amuzant este faptul că agentul constatator a fost sergentul major Manea Cătălin, un personaj care a acordat în trecut interviuri despre viaţa de jandarm in civil.

RECURSUL DE CARE VORBIM A AVUT LOC, JANDARMERIA A PIERDUT. Băiatul care a trebuit să se prezinte la două procese şi să piardă multe ore după meci, la secţia de poliţie, nevinovat fiind (şi chiar nevinovat, nu e pasiunea lui să arunce cu scaune), A SOLICITAT CHELTUIELI DE JUDECATĂ. Cererea lui a fost aprobată  de către cei 3 judecători din instanţa de judecată iar acum Jandarmerie trebuie să plătească cheltuielile de deplasare (trenul până la Bucureşti).

Iată cum, pentru o tâmpenie a unui agent constatator, ajungem tot noi să plătim, bani.

Da, domnilor jandarmi care intraţi pe acest site, banii din care sunteţi plătiţi voi, vin de la noi. Banii care vor plăti cheltuielile de transport ale băiatului vor fi tot din banii noştri. Faptul că voi intraţi pe Internet acum pe ROMANIANULTRAS.NET se datorează tot nouă. Aşa că, data viitoare când mai daţi amenzi că unul sau altul are hanorac pe el, gîndiţi-vă bine. S-ar putea să fiţi chemaţi în instanţă pentru abuz în serviciu. Cătălin Manea mai trebuie să comită un abuz de acest gen şi procesul va începe…

Advertisements

Tags: , , , , , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: