Toti cei care iubesc Rapidul sunt invitati la miting!

Liga Suporterilor Rapidişti a lansat o chemare pentru toţi fanii alb-vişinii interesaţi de soarta clubului din Giuleşti! Aceştia vor susţine un miting pe data de 24 ianuarie în faţa stadionului din Grant prin care speră să sensibilizeze oficialii clubului, pentru ca aceştia să ia atitudine şi să să nu mai lase echipa să se ducă în jos.
Iată conţinutul comunicatului LSR:
“Facem un apel către toţi suporterii rapidişti, atât către cei din Bucureşti, cât şi către cei din provincie, să vină sâmbătă, 24 ianuarie, la ora 13.00, în faţa Stadionului Giuleşti, să participe la protestul organizat de LSR vizavi de situaţia în care se află clubul Rapid. Sunt aşteptaţi toţi suporterii care au posibilitatea să vină şi care iubesc acest club. Semnat LSR”

Advertisements

No Responses to “Toti cei care iubesc Rapidul sunt invitati la miting!”

 1. shaka1923 Says:

  mereu prezent pt Rapid..sper sa fim in numar cat mai mare

 2. Andrei Says:

  nu sunt rapidist…ba din contra nu va suport…dar trebuie sa faceti ceva sa nu se desfinteze clubul pt ca vad ca acum toti patronii au o scuza sa nu mai bage bani in fotbal si sa desfinteze cluburile…sincer…mie frica de perioada asta

 3. ScristY Says:

  sunt curios cati se vor aduna

 4. kst Says:

  pentru o zi macar, sper sa putem uita ca unii purtam pantofi si unii tenisi, ca unii stam la peluza si unii la tribuna, ca unora ne place sa ne cataram pe gard iar unora sa sparga seminte, ca unii preferam “hai Rapid” iar unii “muie steaua”. Fie ca esti “batran” sau “pustan”, ca vii pe Giulesti meci de meci sau ca iti place la televizor, ca stai la Crangasi sau in Timisoara, daca esti “Rapidist adevarat” sau un simplu simpatizant sper sa putem fi cu totii umar la umar sambata la Stadionul Giulesti.

 5. UnioneSS Says:

  O sa vina lumea,chiar daca apelurile nu mai sunt ce au fost(Mincea Geamgiul,chiar si Corsicanu,Fane) dar acum e ceva inedit si o sa se stranga lume.

 6. cvucs Says:

  suntem alaturi de voi!

 7. danyrapi Says:

  Sa Dea D-zeu sa se adune lumea..sa umple Calea Giulesti si sa avem rezultate!!!Mereu pentru Rapid!

 8. sorin Says:

  Sa dea Dumnezeu sa va strangeti cat mai multi pentru ca merita , sunteti sau sinteti p echipa cu traditie in Romania iar lucrul asta nu trebuie uitat ….Respect din “groapa”

 9. @ro.tm Says:

  RESPECT Rapid, bafta in demersul vostru

 10. cu U Cluj pana la moarte Says:

  suntem alaturi de voi.

 11. dj sleek Says:

  bafta!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: