Marian Cozma!! Dumnezeu Sa-l Ierte!!!

pasarila saluta-l pe catalin
Deunazi a plecat dintre noi, Marian Cozma, un mare handbalist si la propiu si la figurat!! din cauza cocalarilor , aceste jeguri de animale numiti rromi, care au nenorocit  o natie.. Era un om deosebit , super baiat si foarte bun sufletist, ce i care l-au cunoscut il stiu foarte bine.. Ma intreb  daca era chestia asta in Romania se gaseau la fel d repede criminalii si daca era omorat un maghiar daca romanii reactionau la fel!!! nu am nimic cu ungurii, poate ii uram un pic dar am vazut omenie din partea lor..  si in clipele cele mai grele pentru unii oamenii..Dumnezeu Sa-L Ierte!!

Advertisements

Tags: , , ,

76 Responses to “Marian Cozma!! Dumnezeu Sa-l Ierte!!!”

 1. kidd Says:

  ANTONESCU DE TRAIA PE TIGANI II OMOARA!!!!

 2. UCJN Says:

  DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA IN PACE !!!

 3. vasile Says:

  Dormi in pace PASARILA.

 4. c.c. Says:

  nu te vom uita niciodata !!

 5. wolves Says:

  am o rugaminte ptr cel ce a scris articolul…corecteaza acolo unde ai scris datorita cocalarilor si scrie din cauza,datorita se pune cand fac cv bun nu cand omoara pe cineva.e ca si cum ai spune…datorita lui a fost omorat…:-&
  ps:tigani infecti

 6. paolo81 Says:

  ok..am modificat..ms

 7. dj sleek Says:

  unu dintre cei mai buni handbalisti din noua generatie!pacatca era asa tanar!Dumnezeu sa`l odihneasca!unguri spurcati!!!

 8. Drog Says:

  “Păsărilă, salută-l pe Cătălin! Câini până la moarte şi dincolo de ea”

 9. replay Says:

  O mare pierdere pentru handbalul romanesc si Romania. Dumnezeu sa te ierte Marian. 😐

  ps : ANTONESCU DE TRAIA , PE TIGANI II OMORA !

 10. un altu" Says:

  in aceste momente…cuvintele nu prea isi au rostul…mare pacat

 11. pacura Says:

  Cateodata imi vine sa mor cu un tigan de gat……cred k fiecare a avut vreun incident cu vreun jegos de asta…..presedinte de eram pe tigani ii expulzam:|……..pasarila dumnezeu sa te ierte…..ungurii au arata omenie…tiganie salbaticie…..cea mai spurcata natie…….ei ne fac tara de ras peste tot….in orice tara s-ar afla raman nijte mizerabili,infecti…….Mariane Dumnezeu te-a iertat…..akum toti ingerii il astepta pe unul dintre cei mai stralucitori ingeri care a calcat in RAI…….RIP

 12. kamikaze Says:

  Odihneasca-se in pace!!

  Moarte voua,coloratilor!

 13. paolo81 Says:

  A ..si inca o chestie..ati vazut extremistii unguri!! Hm..ia ganditi va EXTREMISTI UNGURI..adica aia au tupeu sa protesteze fata de infractionalitate si noi?? hm..la noi nu stiu cati ar iesi la un miting impotriva ..tiganilor..avand in cauza si cat a suferit imaginea Romaniei in lume..din cauza lor..Hmm..

 14. cretzu1919 Says:

  DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA IN PACE !!!

 15. arkan Says:

  Aceasta rasa infecta trebuie exterminata!!!!
  PASARILA nu te vom uita niciodata!!!
  Sa-l saluti pe unicul CAPITAN!!!

 16. hooligan Says:

  R.I.P PASARILA…….CAT DESPRE CIORI DINTE PENTRU DINTE….

 17. Taz Says:

  Pacat.Regrete eterne Marian Cozma!

 18. nikolae87 Says:

  “Păsărilă, salută-l pe Cătălin! Cîini pînă la moarte şi dincolo de ea” R.I.P 😦

 19. FCD Says:

  R.I.P. PASARILA !

  PS: admin pune poza ( http://dinamomania.net/files/articole/fani-dinamo.jpg ) la postul asta 🙂

 20. ScristY Says:

  Oricât de ciudat ar părea ca o organizaţie naţionalist-şovină ca Magyar Garda să participe la priveghiul unui cetăţean român, acest lucru s-a întâmplat, după uciderea handabalistului de la Veszprem, românul Marian Cozma.

  Zeci de membri ai Gărzii Maghiare s-au adunat în faţa clubului de handbal unde juca Marian, îmbrăcaţi în uniforme negre şi fluturând steagul arpadian, dorind să protesteze împotriva uciderii handbalistului de către un grup de ţigani. Şi pe site-urile organizaţiei maghiare au apărut mesaje de condoleanţe pentru moartea lui Marian Cozma, însoţite de mesaje îndreptate împotriva ţiganilor.

  Un tribunal din Budapesta a dispus în luna decembrie dizolvarea Magyar Garda, fiind acuzată de atacuri rasiste îndreptate împotriva ţiganilor.

  De asemenea, tatăl handbalistului Zarko Sesum, care a fost înjunghiat şi el în acelasşi incident, a anunţat că a strâns peste 200 de foşti membri ai grupării militare Tigrii lui Arkan, care vor răzbuna moartea handbalistului român.

 21. cu U Cluj pana la moarte Says:

  R.I.P. PASARILA

 22. vladd1923 Says:

  au si ungurii tiganii lor. nu erau tigani romani. nu toti tiganii sunt nascuti in romania. oricum majoritatea tiganilor din pacate se ocupa cu furturi jafuri crime etc. asta numai din cauza noastra… a celor civilizati pt ca nu stim sa dam legi. pt furt ar trebui sa il bage la puscarie vreo 20 ani si ca sa ii scada pedeapsa sa il puna la munca. sa vezi atunci ce scadea infractionalitatea… se gandea de 100 ori inainte sa puna mana pe ceva ce nu e al lui. sa nu mai spun ca pt crima pedeapsa in romania este intre 20 ani (complice) si 25 ani maxim (autor la crima cu deosebita bestialitate). deci omoara pe cineva… si dupa revine printre noi. ce pot sa zic… romania asta e. sa nu mai spun de ala din brasov pe care l-au eliberat conditionat pt 3 luni dupa ce a deschis focul intr-o casa de amanet. a luat 15 ani pt tentativa de crima si ei l-au eliberat … pai da-l in mortii masii si lasa-l sa putrezeasca in puscarie (Sa nu mai spun ce conditii au acum … de zici ca sunt la hotel)

 23. Strajer la poarta Moldovei Says:

  Dumnezeu sa-l ierte ! Mori cioara !!! Acum, nu-mi doresc decat sa vina tatal sarbului sau muntenegreanului si sa faca dreptate !!! Aia e dreptatea -dinte ptr dinte ! ( in asemenea cazuri )

 24. bogdan Says:

  eu din cauza lui m-am apucat de handbal…era idolul meu..Dumnezeu sa-l ierte

 25. Peter Says:

  Antonescu de traia pe tigani ii omora..ar trebui infiintata si la noi o grupare anti-tigani…sa terminam odata q ei..

 26. FCDinADN Says:

  Marian Cozma, unul dintre NOI!

 27. Drog Says:

  Asa cum spunea si in cominucatul fc steaua..rivalitatea nu mai conteaza in astfel de momente..romanii unitiva..

 28. Kata U.C.G. Says:

  R.I.P. Marian Cozma !!!

  Dumnezeu sa-l ierte !!!

 29. ForeverUltra Says:

  DUMNEZEU SA IL ODIHNEASCA IN PACE !!!!!!!!!

 30. cozminPN Says:

  vorbeati de extremistii unguri..ca ei da,si romanii nu.Pai ia ganditi-va un pic..noi oare avem extremisti?sau avem numai pizde tari-n degete pe forumuri?

 31. ScristY Says:

  noi avem nazisti, fascicisti, extremisti, rasisti, xenofobi, etc

 32. Jack Says:

  avem o pula noi…se pisa ungurii pe noi cand si unde vrem!!!!aia sunt super organizati,super baietasi,au alte standarde …pe noi ne dor degetele de la tastatura cum spunea unu mai sus.Poporul roman intotdeauna a fost unul de lasi.Asteptam sa ne faca altii dreptate (aluzie la chestia cu cei 200 de insi din serbia care vor sa razbune),dar de ce nu ne facem noi?De ce nu se duc 20 de romani sa faca curat acolo daca au coaie.E xtremisti din parti la noi, il cunosteam pe unu avea 50 de kile,paru cret mare extremist prin noua dreapta…cu astia rad si somalezii de tine dracu.Noi sa fim sanatosi, ca nu pupam noi asa ceva in Romania.Cand trec 3 ciori pe strada toata lumea capu jos si joc de glezne

 33. dRk Says:

  Sa-i fie tarana usoara.
  PS: astia nu sunt “rromi” pt, pt ei ar trebui folosit termenu de tigan sau dom. nu pot fi asemanati prin nume cu poporul roman…

 34. parndorf Says:

  Dumnezeu sa-l ierte !

 35. prin_craiova Says:

  Dumnezeu sa-l odihneasca!!!

 36. VKG Says:

  sa-i fie tarana usoara
  “U”nica iubire

 37. rAzvAn Says:

  Odihneasca-se-n pace !

 38. PAOKtsis Says:

  Este o tragedie.. Odihneasca-se in pace.

 39. eugen.pet Says:

  DUMNEZEU sa-l ierte …
  cat despte ciori , nu zic nimc

 40. eugen.pet Says:

  sper sa-l prinda sarbii pe jegu ala 😐

 41. r7 Says:

  UN TIGAN BUN E UN TIGAN MORT!!!
  R.I.P. Pasarila

 42. FCS Says:

  Dumnezeu-l sa-l ierte…

 43. DOAR FARUL CONTEAZA !!! Says:

  R.I.P. MARIAN COZMA !!!

 44. ultrasnothooligans Says:

  R.I.P COZMA!D-zeu sa-l ierte!

 45. ****cenzurat**** Says:

  R.I.P Maria Comza !! MOARTE ungurilor si ciorilor !!

 46. EVILSUD Says:

  MOARTE TIGANILOR!MOARTE TIGANILOR!MOARTE TIGANILOR!MOARTE TIGANILOR!MOARTE TIGANILOR!MOARTE TIGANILOR!MOARTE TIGANILOR!MOARTE TIGANILOR!MOARTE TIGANILOR!MOARTE TIGANILOR!MOARTE TIGANILOR!MOARTE TIGANILOR!MOARTE TIGANILOR!MOARTE TIGANILOR!MOARTE TIGANILOR!MOARTE TIGANILOR!MOARTE TIGANILOR!MOARTE TIGANILOR!MOARTE TIGANILOR!MOARTE TIGANILOR!MOARTE TIGANILOR!MOARTE TIGANILOR!MOARTE TIGANILOR!MOARTE TIGANILOR!MOARTE TIGANILOR!MOARTE TIGANILOR!MOARTE TIGANILOR!MOARTE TIGANILOR!MOARTE TIGANILOR!MOARTE TIGANILOR!MOARTE TIGANILOR!MOARTE TIGANILOR!MOARTE TIGANILOR!MOARTE TIGANILOR!MOARTE TIGANILOR!MOARTE TIGANILOR!MOARTE TIGANILOR!MOARTE TIGANILOR!MOARTE TIGANILOR!MOARTE TIGANILOR!MOARTE TIGANILOR!MOARTE TIGANILOR!MOARTE TIGANILOR!MOARTE TIGANILOR!MOARTE TIGANILOR!MOARTE TIGANILOR!MOARTE TIGANILOR!MOARTE TIGANILOR!MOARTE TIGANILOR!MOARTE TIGANILOR!

 47. Adi_FCD Says:

  cuviintele sunt de prisos.
  Dumnezeu sa te aiba in paza Marian 😦

 48. patriot Says:

  cata rautate…pe internet…
  Ba aveti o teroare de tigani de nu stiti pe unde sa fugiti daca tipa vreo unu dupa voi…

 49. shaka1923 Says:

  R.I.P.:(.. cat despre tigani trebuie luate masuri..problema e cum zic si cei de mai sus..putini au curaj sa se ia de ei

 50. zomg Says:

  Nu pot sa cred ce au facut ungurii!!!!!!!!!! la noi nu-mi inchipui ca ar iesi in strada oameni daca moare un ungur in aceleas conditii.
  Nush singura explicatie e ca acolo nu sunt politicieni ca sovinii de la udmr care nu fac decat sa incite si pe unguri si pe noi romanii.

  cat despre extremistii aia unguri, foarte ciudat ca ca au venit la un miting in memoria unui roman cand aveau dita-mai harta a ungariei mari brodata pe geci :/ dar in fine tot respectu pentru oamenii simpli de acolo si ce au facut!

  Dumnezeu sa-l ierte pe Marian!

 51. -MOro-fcd Says:

  Pasarila saluta`l pe Catalin !

 52. caine Says:

  Daca e tigan si pe deasupra si ungur…la ce sa te astepti?

 53. caine Says:

  Sper sa ii “calmeze”pe jigodii Tigrii lui Arkan,ca in baza militiei…

 54. farist` Says:

  DUMNEZEU SA IL IERTE

 55. Fradi85 Says:

  Hajrá Fradi

 56. _fcp Says:

  cei ce apar in film sunt tiganii din zona in care a fost omorat cozma.
  filmarea e din siofok, pe malul balatonului, cel mai important oras de-acolo, pe strada principala. au iesit sa-i vada lumea, sa le stie de frica.

  nucleul e format din 100-150 de tigani, in fata carora politia nu cracneste.
  nu stiam ca ungurii au asa probleme cu tiganii.
  spunea cineva ca in miskolc, in noaptea de anul nou, s-au nascut 40 de copii. 32 de tigani si 8 maghiari (miskolc are cam 200.000 de locuitori)

 57. Cipri Ucj Says:

  Antonescu de traia..pe tigani ii omora!
  Moarte tiganilor!
  RIP MARIAN COSMA!

 58. ag fan Says:

  odihneste te in pace cozma

 59. parndorf Says:

  ar trebui sa organizam si noi un miting in buc….impotriva rromilor si a ceea ce se intampla…

 60. shroom Says:

  nu conteaza daca sunt tigani romani sau tigani unguri, toti sunt la fel…
  RIP Marian Cozma, nu te vom uita niciodata…candva tot vei razbunat…

 61. inofensiv Says:

  RIP MARIAN COZMA!
  A N T O N E S C U * E R O U * N A T I O N A L

 62. gigi Says:

  foarte trist si dureros…

 63. SPIRIT Says:

  Trebuie sa terminam cei mai mari dusmani posibili pe care Romania ia avut vreodata(tiganii).TREBUIE FACUT CEVA FRATILOR,TREBUIE SA RENASTEM SPIRITUL LUPTATOR SI VITEAZ ROMAN!NOI PUTEM FACE CEVA<>DATORITA FAPTULUI CA NE PUTEM STRANGE IN NUMAR MARE DACA NE UNIM PUTEM REALIZA CEVA!steaua,rapid,timisoara,dinamo,craiova,cluj etc SA UITAM DE RIVALITATE SI SA NE PESE MAI MULT DE ROMANIA! AM AJUNS IN TARA NOASTRA SA SE PISA TOATE NATIILE PE NOI CA SUNTEM ROMANI PROSTI.. VA GARANTEZ CA AM ATRAGE DE PARTEA NOASTRA MULTIMEA DE ROMANI CARE NU SUFERA ACEASTA RASA INFECTA..GEN UN PROTEST IMPOTRIVA TIGANILOR CUM A FOST CEL IMPOTRIVA LUI mITICA,NUMAI CA DE DATA ASTA TEMA ESTE MULT MAI NATIONALISTA,MAI PENTRU POPOR SI PAREREA MEA O SA FIM MULT MAI MULTI . MOARTE TIGANILOR !!!

 64. 1907 kay DK Says:

  Dumnezeu sa-l odihneasca !

  nu te vom uita niciodata ! 😦

 65. allex acab Says:

  dumnezeu sa il ierte! r.i.p:-<

 66. Bertstein Says:

  ..poporul roman din cate stiu eu , tot timpul a fost primitor si naiv cu toate natiile de pe teritoriu iar ca drept dovada multi au facut ce au vrut si din pacate niciodata nu am stiut sa-i cumintim ! Nu pot spune ca sunt rasist , nicidecum..dar pe multi dintre ei daca as putea , i-as bate de s-ar caca pe ei iar dintre toate natiile de la noi , cei mai cu “talent” sunt tiganii ! Vorbele-s de prisos..

 67. Vladimir Says:

  Am fost pur si simplu socat cand am auzit ce a patit. Ce fel de om e ala care baga cutitul in inima altei fiinte umane?…
  Era baiat tanar, avea toata viata inainte si un nemernic baga cutitul in el si il omoara… Iti vine sa urli de furie.
  Fiecare dintre noi trebuie sa faca ceva pentru a mai eradica din raul prezent in lume. E de datoria oamenilor drepti, cu constiinta vie, sa ia atitudine si sa intervina!

  Sa-i fie tarana usoara!

 68. 4l|n Says:

  Dumnezeu sa-l ierte! Ar fi frumos sa i se scandeze numele la meciul din seara asta

 69. krucifixCFR Says:

  ” Duminică, în Veszprem meciul se va juca şi fiecare spectator va avea un drapel al Ungariei şi unul al României. În sufletul fiecărui spectator va fi prezent şi Marian Cozma”, a declarat ambasadorul Ungariei pentru Realitateatv.RIP Marian !!!

 70. Plm Says:

  ba ce tot atata criticati poporul roman ca ne e frica de tigani,ca am fost lasi tot timpu?ce mare cacat au facut ungurii impotriva tiganilor?dar spaniolii?ca si la ei sunt probleme de genul asta..francezii,italienii..ce mari mitinguri si crime au facut ei(ca popor) de au diminuat infractiunile facute de tigani?important e ca politaii sa isi faca treaba sa sa futa cativa bine de tot,dar la noi..daca bagi un tigan in puscarie,e caz clar de “discriminare”

 71. b1zar Says:

  Dumnezeu sa-l ierte ! Un ocean de lacrimi pentru un munte de om !

 72. GWP Says:

  Dumnezeu sa-l ierte… 😦

  http://kuruc.info/r/35/35152/

 73. krucifixCFR Says:

  din – kuruc.info –

  Necrologul meu în amintirea unui sportiv

  M-am uitat la aceşti tineri handbalişti nefericiţi, care au trăit oferind şi primind dragoste. Au oferit trăiri sufleteşti pentru zeci de mii de oameni. Fii mângâiaţi, copii alintaţi, prieteni şi exemple de viaţă au fost. Au fost cei mai buni sportivi din rândul a trei naţiuni, care au dat dovadă, că se poate şi aşa. Înfrăţind români, sârbi, croaţi, maghiari împreună, pentru un ţel comun, spre bucuria tuturor. Unul dintre ei a fost omorât cu brutalitate, altul schilodit pe viaţă, iar cel de al treilea s-a ales cu craniul desfigurat.

  Dar întreb solemn, DE CE ?

  M-am uitat la ţiganii criminali.

  Mi-am evocat studiul criminal-antropologic al lui LOMBROSO CESARE ” Omul criminal “, aceste creaturi bestiali, care şi-au pierdut orice urmă a trăsăturii umane.

  Aceste fiinţe de haită, care încă de la începutul apariţiei lor au fost numai paraziţii şi ciuma societăţii maghiare. Şi nu numai ei, ci toţi predecesorii şi rubedeniile lor retroactiv până în sec. al XIV-lea. Dar mergând mai departe pe firul istoriei până la Pakistanul de azi, de unde au fost surghiuniţi din sec. al XIII-lea, pentru că aceşti netrebnici dispreţuiţi au fost ultima pătură de cea mai jalnică josnicie.

  Sigismund de Luxemburg nu putea să anticipeze, că dă drumul în ţară unei adunături de haită devoratoare, care mai târziu va lua vieţile maghiarimii. Viermii ăştia trebuiau căsăpiţi de către vitejii lui Sigismund încă la hotarele maghiare, trebuiau exterminaţi până la ultima suflare. Dar asta trebuiau să facă şi sultanii Soliman I. şi Baiazid la vremea lor. Neglijenţa şi mărinimia lor din acele timpuri a dus la tensiunile şi pierderile de vieţi omeneşti din zilele noastre. Cultura acestor paraziţi este propagată în cea mai mare măsură de politica postbolşevistă şi cripto-liberală maghiară actuală, ca după eclozare înmulţindu-se să pună stăpânire, ca tumori în putrefacţie, pe popoarele Europei Centrale şi de Est, ca să se înfrupte şi să se dezvolte din economiile acestora, contaminând orice valoare reală şi oricare formă a statului de drept.

  Români, Sârbi, Croaţi şi Maghiari !

  Până aici a fost !

  Trebuie acţionat şi răzbunaţi aceşti fii ai popoarelor noastre în interesul siguranţei viitorului nostru civilizat.

 74. vlad dinamovistuu Says:

  dumnezu sal odihneasc nu te vom uita niciodata mariane

 75. Robi Says:

  @krucifixCFR
  Esti ultimul care afla ca nu un tigan l-a omorat pe Pasarila?
  http://gsp.ro/gsp-special/in-memoriam-marian-cozma/dezvaluiri-in-premiera-marian-cozma-a-murit-din-cauza-lui-b-ferenc-si-a-politiei-din-veszprem-123035.html

 76. krucifixCFR Says:

  @ Robi – Daca erai putin mai atent , ai fi observat ca com. nu-mi apartine ,era un citat dintr-o revista din ungaria [kuruc.info]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: