Situaţie critică la UTA

utaAuditul efectuat la echipă de fotbal FCM UTA Arad, din seria a două a ligii secunde, a scos la iveală cifre terifiante. „Bătrână Doamnăâ€? are datorii de 10.045.791,09 RON, puÅ£in peste 100 miliarde lei vechi. „Doar atâtâ€?, pentru că în decembrie 2008, societatea Frigotehnica, condusă de Nicolae Bara, ex-finanÅ£ator la UTA, a renunÅ£at cu acte la o datorie de 19.874.501,60 RON, adică aproape 5 milioane de euro. Interesant este că persoane fizice cum ar fi Nicolae Badea, preşedinte la Dinamo Bucureşti sau IonuÅ£ Chirilă, manager la echipă în turul acestui campionat, au de încasat 700.000 RON respectiv 198.229 RON. Bara ar mai trebui să primească 1.658.217 RON, fostul sau partener, Ion Sandu, 125.336 lei, în coadă listei situându-se Paul Cazan, fost director executiv în sezonul trecut, cu 241 lei.

În acest timp:

Primăria refuză aprobarea marşului fanilor

“Investitorii” încearcă să inventeze alte echipe care să reprezinte Aradul

Advertisements

Tags: ,

No Responses to “Situaţie critică la UTA”

 1. Cristi Brancovan Says:

  Bulangiu mare Falca asta….totusi nu-l inteleg ce se fereste sa autorizeze marsul pt ca oricum el nu da doi bani pe suporteri, stiind ca a castigat alegerile in ciuda acuzelor suporterilor. El e constient ca suporterii UTei nu sunt o masa electorala care sa incline balanta de accea nu a mai fost interesat de situatia echipei. Cum la Timisoara doar Consiliul Local finanteaza prin sponsorizari echipa anual cu 2,5 mil nu vad de ce Aradul nu ar putea face acelasi lucru. E rusinos sa lasi echipa simbol a orasului sa moara a 2a oara in ultimii 3 ani.

  Totusi nu va recomand sa organizati un miting neautorizat avand in vedere ca sunteti destul de putini si deja va cam cunosc pe toti ( la noi doar pt participare s-au dat amenzi de 20-30 milioane).

 2. dinarad Says:

  pai dupa meciul cu drobeta s-a facut un mic mars pe trotuar pana la primarie iar zilele urmatoare au inceput sa vina amenzile de 30 mil 😦
  orasu puli…tara puli

  http://www.gsp.ro/fotbal/liga-2/faliment-123012.html

 3. ultras_viola Says:

  pai de ce sa nu faca …altceva nu mai e de facut. cati is , cum is te duci si tragi acolo macar stii ca ai facut totu, nu poti nici sa stai acasa.

 4. silviu blue force Says:

  pakat…echipe precum corvinul,Uta,progresul…acuma doar banul domneste..vezi urziceniu vasluiu..

 5. om cu scaun la cap Says:

  as adauga yo, petrolul, “u”, resita (care numai e) olimpia satu-mare, jiul petrosani…echipe de traditie…au ajuns acu’ in prima liga : otopeni, buzau, vaslui, urziceni … mi-e scarba de fotbalu’ asta
  asta e un gunoi de fotbal
  NU FOTBALULUI MODERN

 6. etsiumiroic Says:

  de neconceput

 7. incontrolabilul Says:

  Nasoala situatie 😦 am o presimtire ca parca pe toti ii doare undeva de UTA si asta e cel mai rau:(

 8. undrac Says:

  UTA nu moare. Sigla, numele si culorile sunt la NOI si vom incepe din esaloanele judetene !!! autoritatile locale vor plati pentru ca UTA a fost lasata sa ajunga pana in situatia asta insa ….UTA nu va muri !!!
  Avem un buget creionat pentru urmatorii 2 ani cu promovare din D in C si din C in B, avem un lot de 200 de juniori , avem discutii cu diferiti oameni de afaceri care s-au aratat dispusi sa investeasca in UTA (aproape 80% din buget deja)…….. Ne vom asuma raspunderea pentru viitoarea conducere tehnica si administrativa ……… NE VOM CONDUCE SINGURI CLUBUL!!!

  UTA este ARAD!

 9. incontrolabilul Says:

  un fel de United of manchester!sper sa fie asa cum zici!

 10. SUPORTERUCLUJ Says:

  CL”U”JUL VA SUSTINE!

  CLUJ-NAPOCA SUNTEM NOI!
  NUMAI NOI!

 11. adriano Says:

  suporteri din BRASOV va sustin

 12. PS Says:

  hai frate cu sustinerea asta acum nu puteti sa ii ajutati,e l moda cuvantul “X va sustine” 😉 Asta de a scris abereaza total cum sa aiba un astfel d plan il crede cnva debiteaza pe aici ,la cum zice parca ar avea un sistem pt a o face pe uta campioana europei…..nu’s timisorean

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: