Marius Militaru la “Răzvan şi Dani”

Purtătorul de cuvînt al Jandarmeriei, Marius Militaru a fost invitat la emisiunea matinala de pe Antena 1. În profund dispreţ faţă de discuţiile ce au avut loc între suporteri şi Jandarmerie, Militaru a declarat că substanţele pirotehnice din clasa 1(şi a dat aici exemplul mini steluţelor şi a artificiilor) sunt total interzise iar cei care le folosesc vor avea întocmit dosar penal.

Domnul Militaru e prost de bubuie şi nu cunoaşte legile ţării. Generalul Olimpiodor Antonescu a confirmat, inca o data in timpul întâlnirii cu suporterii de marţi, faptul ca materialele pirotehnice din clasa I sunt perfect legale,la momentul acutal neexistand in legislatia romana, aflata in vigoare la ora actuala, nici o prevedere care sa interzica si/ sau sa sanctioneze introducerea si folosirea de catre suporteri a tortelor si fumigenelor(care se încadrează în clasa 1 de pirotehnie), in interiorul arenelor sportive.

Cu oameni ca Marius Militaru, dialogul sincer între Jandarmerie şi suporteri va fi ca discuţia dintre lei şi oameni

Advertisements

Tags: , ,

No Responses to “Marius Militaru la “Răzvan şi Dani””

 1. Baiatu din peluza Says:

  tot cum vor ei o dau pana la urma

  trebuie facut ceva pe plan national , aici nu ma refer doar la petitie , articole si etc , cei care au organizat aceste lucruri pot foarte bine sa organizeze si un protest , sau chiar o conferinta de presa ( vezi Croatia [parca])

  in rest : Libertate pentru suporterii!

 2. larma Says:

  aceasta intelegere cu jandarmeria este egala cu 0.daca nu s-a semnat un act consemnat in prezenta unui avocat /notar intre suporteri si jandarmerie prin care jandarmeria va fi obligata SA RESPECTE LEGEA,vom asista ca de obicei la abuzuri,la procese castigate de suporteri dar cu multa violenta in tribune datorita nerespectarii legii de catre jandarmi.

 3. dave Says:

  cum sa semneze ei un document prin care sa recunoasca: da domne, pana acuma am comis abuzuri, promitem sa nu mai facem?
  nu exista nici o “intelegere” cu jandarmeria! exista o lege care trebuie respectata. iar noi tre sa facem tot posibilul sa impunem respectarea ei.

 4. calin Says:

  eu zic sa mergem cu ele pe stadion si sa le dam foc acolo fara nici un fel de retinere.daca vin astia pe noi scoatem din buzunar legea si le-o lipim de mufa!daca se intampla ceva si sar la scandal si sa ne dea amenda,interdictie,dosar si-asa mai departe- sa sune toata lumea la stiri si sa faca un scandal monstru pt ca “oamenii legii” asa cum isi spun ei,incalca legea in mod grotesc si abuzeaza de puterea lor atentand la integritatea fizica.
  si-asa credibilitatea politiei este tot mai scazuta pe zi ce trece in romania.

  SINGURA SOLUTIE ESTE SA INCEPEM UN SCANDAL MEDIA CU TOTII!!!

  sa afle si cetateanu de la tv ce bataie de joc este in peluze,majoritatea scandalurilor sunt provocate de ei,nu de noi!sa le prezentam articole,poze,filmulete cu galeriile din afara sa vada ce spectacol frumos se poate face fara sa puna in pericol sanatatea cuiva (ca tot pe asta pun ei accent ca vezi doamne moare cineva de la o torta).

  ce,ei sunt mai prosti de au voie cu torte,fumigene,strobo etc. ??

  trebuie sa prezentam situatia in asa fel incat atunci cand pomenesti de materiale piro sa nu cada toata lumea pe spate ca si cum ai avea o bomba la tine.sa incercam sa schimbam unpic imaginea asta patata si ideile preconcepute legate de suporteri.

  Sunt peluze colorate,NU pericole de moarte!

 5. dave Says:

  perfect adevarat.
  as adauga ca organizatorii nu au nici un amestec in treaba asta. ei au “obligatia de a interzice accesul cu orice materiale pirotehnice pe stadion”, obligatie legala pe care si-o indeplinesc prin mesajele imprimate pe bilete, prin avertizarile afisate la intrarile in stadioane, precum si prin controlul corporal efectual de firmele de paza.
  suporterii au insa DREPTUL sa introduca si sa utilizeze materiale pirotehnice din categoria I (legea neprevazand nici un fel de sanctiuni nici pentru indroducere, nici pentru utilizare).
  libertate pentru suporteri!

 6. ado Says:

  La asta cu legea “in mufa” m-am gandit si eu….din pacate am aflat pe propria carca ce inseamna sa stii mai multa lege dekt ei si cum le submineaza lor autoritatea si amplifica frustraile interioare (dar asta e alta discutie si oricum , de-aia nu mai ploua afara :)))…una peste alta , la toate meciurile trebuie incercate macar actiuni de colorare prin peluze (sau care pe unde fiinteaza). asa de bun venit 2009!! (in fotbal ma refer).k doar azi iar se pune de mamaliga lu mitica. deci toti huliganii , drogatii , derbedeii si cum ne mai “alinta” astia din media si nu numai , adunarea!! :)). bft!!
  PS: Imi place ca omu s-a dus la o emisiune dupa chipul si asemanarea lui. diseara e la acces direct , de la 8 pe gsp si daca se intampla ceva la meciurile de azi , toata noaptea la dan senzationescu. sanatate

 7. o fata Says:

  bai baieti eu intru pe stadion de fiecare data cu poseta plina de kkturi si nu are nimeni rabdare sa cotrobaie cand sunt altii la coada nervosi ca incepe meciul.credeti ca mai conteaza daca strecor pe acolo vreo 2-3 fumigene?? 🙂

  ….just think about it!

 8. nu? Says:

  @ o fata
  tu esti fata .. probabil nu se gandeste nimeni ca poti crea incidente:)) asa ca te lasa in pace si nu te contorleaza la sange.. de parca o torta sau o fumigena omoara pe careva…
  muie mitica !

 9. ScristY Says:

  jandarmi prosti

 10. GS Says:

  problema e alta …
  1.este legea cu materialele pirotehnice prin care pirotehnicile de clasa I sunt perfect legale
  2. legea 4/2008 prin care materialele pirotehnice sunt interzise la competitiile sportive … si nu este specificata clasa … deci face referiore la orice material pirotehnic.
  3 jandarmii cand folosesti materiale pirotehnice pe stadion nu te sanctioneaza pt punctul 1. ci pt 2.legea 4/2008

 11. dave Says:

  @GS afirmatiile tale de la punctele 2 si 3 nu sunt exacte. am sa te rog sa pui citatele din lege care sustin afirmatiile tale.

 12. oldschoolriot Says:

  Orice am face, oricate conferinte de presa, discutii, mesaje, orice initiativa am avea, tot noi o sa picam de prosti! De ce?
  Pentru ca la televizor apar decat asa zisele probleme pe care le facem, doar scandalurile, bataile intre jandarmi si suporteri(care intotdeauan au inceput de la un uporter mai recalcitrant).

  Datoria noastra e sa ne aparam drepturile, dar cu asemenea oameni e cam greu!

  Si dupa cum a spus cineva mai sus:
  “Sunt peluze colorate, nu pericole de moarte!”

 13. cluj Says:

  intro zii apare ca ii voie cu fumigene si alta zii apare ca nu mai ai voie!CUM VA FII?CE VA FII?CE SE POATE?CE NU SE POATE?

 14. o fata Says:

  tocmai ca nu se gandeste nimeni ca o fata ar putea crea “incidente”.oare cum ar fi sa intre fetele cu torte si fumigene in peluza si tot ele sa le dea foc? eu personal am facut treaba asta,si au venit jandarmii s-au uitat la mine, si au trecut mai departe sa faca scandal baietilor.oricum nu ar fi avut probe impotriva lor.

  deci…

 15. romanian.fan Says:

  am vazut in direct toata discutia
  e un ratat
  nai cu cine sa vorbesti.. ” LA TOTI NE E GREU “.. el este unu caruia ii este foarte greu !!!
  LIBERTATE PELUZELOR !!!!!!!!

 16. GS Says:

  Art. 35.- (1) Incercarea de a introduce, detinerea sau folosirea in incinta arenei sportive a obiectelor artizanale si de distractie, pe baza de amestecuri pirotehnice din clasele II – IV, T.1, T.2, precum si a artificiilor din categoria “obiecte zburatoare luminoase” si a pocnitorilor din clasa I constituie infractiune si se pedepseste potrivit art. 31 alin. (21) din Legea nr. 126/1995 privind regimul materiilor explozive, cu modificarile si completarile ulterioare.

  scuze … in 4/2008 e interzisa folosirea pocnitorilor din cl I 😐

 17. dave Says:

  exact. pocnitorile si rachetele. astea sunt ilegale si in afara stadionului.

 18. carus Says:

  miniflashurile unde sunt bagate? la ce clasa? dar fumigenele?

 19. carus Says:

  am vz aseara la caini

 20. dave Says:

  toata treaba este legata de gramajul de material exploziv. marea majoritatea a fumigenelor, stroboscoapele dar si o buna parte a tortelor se incadreaza in categoria I de materiale pirotehnice

 21. carus Says:

  ms…dave..deci cei care isi iau amenzi pot contesta lejer ?

 22. dave Says:

  nimic nu s-a schimbat din punct de vedere legislativ. treburile astea erau valabile si inainte doar ca, acum, prevederile legislatiei sunt ceva mai bine cunoscute si in rindurile suporterilor. atita tot. in rest, materialele pirotehnice din clasa I au fost si sunt legale.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: